FLÄSKPADDE-ERIKKI

Ligger i sängen, tar igen mig lite, lyssnar på musik och känner mig som en fet flaskpaddejävel.

Om kvällarna när man känner sig som en fettoklump, då är man fett peppad till o bara springa skiten ur sig och bli slank, men när nästa dag kommer.. Ja då var det lättare sagt än gjort. Pallar jag inte runa imorgon kan jag skylla på att jag har spenderat ytterligare 13 h @ The wess.

Nu sen jag kom hem har jag förövrigt satt upp gardiner och druckit Pepsi Max. Fräänt va.. Tack och godnatt!


FREDAG

Jobbjobbjobb. Om 55 jobbtimmar får jag äntligen helg. Så tack och godnatt. Hoppas eran helg är lika festlig som min och att ni har tråkigt as hell.

Fridens!


EERIKAJO
IN FOR THE WIN

Tagit sovmorgon, vart till Tierp en sväng, suttit länge och ätit lunch och legat under en filt och lyssnat på musik är vad jag gjort idag.. Sådant som man tog för givet nör man var studentjävel. Idag har jag vart ledig och att få göra detta kändes som rena rama lyxen.

Ikväll är tanken att jag ska springa till tierp och träna med camjoh och sara. Vi har väl fått för oss att bli fit som fan, så nu får i se hur det går.

Fridens.

VILJAN TAR FRAM DET SOM INTE FANNS


26E SEPTEMBER

Bonde söker fru.. Roligaste programmet jag vet. Att karlholmare kunde vara så jävla roligt att titta på då. Skulle alla vara likadana där ifrån hade man kunnat gjort en realityshow med invånarna från karlholm som huvudpersoner.. He-he. Skämtar.. Eller?

Nu ska jag lägga favoritkillarna i sina sängar, titta klart på bönderna och sen ge mig på crosstrainern och försöka jobba bort kvällens födelsedagsfika..

Fridens.


#

Kuken ballen aspenhallen. Tur att något var bra ikväll.

Tur att jag har Emma att ringa till och få vara förbannad och tur att jag har Sara att svära och äta chips med ikväll för att sen bli piskad av na till att försöka träna.


TISDAG 25 SEPTEMBER

Idag fyller daddycool år, så fetaste gratukationen vill jag önska honom! imorgon fyller hans fruga år så birthdaysfikat blir inte förrän imorgon. Det innebär att jag kan spela vb ikväll, heelt ok.

Förutom det,har jag jobbat idag och vart till akuten och hämtat Hugo, då Theo hade ramlat på väg hem från dagis och slagit skallen.. liss hjärtat.

fridens liljor, vänner.

VETTIGT" You have the right to leave someone, but at least tell them why. 'cause what's even more painfull than being abandoned, is knowing you're not worth an explanation."

TRE FRÅN HELGEN


PEACE BRE

oi mate.

Fick för mig att skriva på denna blaska igen, är dock hemskt less på dess look så tänkte höra med min händiga väninna sen om hon vill dona med den lite.

Just nu sitter jag i soffan i nya huset och tittar på Beck. Ja, vi har alltså tagit vårat pick och pack och flyttat en bit. Mår bemskt bra just nu, känner att jag har hittat en bra balans i livet, så som det är just nu. Hinner med att jobba och vara vettig men även att umgås med vänner och festa till det. På tal om jobb, så har jag fått förlängt vikariat. Har ett vik på 100% fram till sista september, men nu har jag fått nytt vik i ca 3 månader. Känns hemskt jävla bra. då vet man att man kommer ha pengar i plånboken ett tag till :)

RSS 2.0