STOCKHOLM

Har det så jävla nice just nu. Bor på Mornington hotell Stockholm city, nu över natten. Me and Sara. Talk to you Later. Pz


CAROLINA GYNNING.

Mycket, mycket bra bok. pzPEACE, DUDE.

Något jag älskar med mig själv, är att jag typ jämt säger "jag orkar inte bry mig " & " jag skiter i det", och att jag faktiskt menar det. Jag bryr mig typ aldrig om andras liv, vad dem gör och håller på med, och jag bryr mig defenitivt inte om jag skulle bjuda på mig och skämma ut mig. Det älskar jag med mig själv. Älskar i stort sätt allt med mig själv nu för tiden. he-he.

Idag har jag vart ledig och haft en bra dag med marre. Haft en riktig erika-och-marre-dag. Gjort sådant som bara man gör med henne. Som pricken över i'et så kom sara med fika från Österby hembageri till oss, och man har fått latcha vb på kvälla.

fridens.

TRUE STORY, BRO.


ATT SKÄRA ÄNNU DJUPARE MED KNIVEN

" När hon tittade ner och såg sms:et ramlade hela hennes värld sönder, bitarna rasade som stora istappar från himlen och träffade henne rakt i bröstet. Hon kunde inte andas, inte tänka. Hon hängde över toaletten och spydde ut sin ilska, kräket bara kom, hon kunde inte stoppa det. Han som sagt att hon är hela hans värld, hans allt, hur kunde han såra henne på detta sätt? Han hade legat med den andra kvinnan natten innan, och vem vet om han användt kondom? Nu hade hon den skten mellan sina ben, smutsen från någon annan. När telefonen ringde och hon hörde hans röst ville hon bara skrika, det fanns ingenting kvar att bygga på, han hade förstört allt. Varenda liten bit av förtroende var borta, kvar fanns bara minnet av smärtan. Hon släppte in honon ändå, det brukade hon alltid göra. Förnedra sig själv in i det sista, det var hon bra på. Hon skulle ha lämnat honom där på golvet, när han skrek att hon inte var värd mer än ett slag i ansiktet, när han skrek att hon var ett luder, då borde hon ha gått vidare. Han bände upp hennes fingrar som höll krampaktigt i telefonen. Det var så brutalt att fingrarna höll på att brytas av. Hon var tvungen att släppa telefonen. Han släpade henne i håret, han spottade på henne och talade om för henne att hon inte var värd ett skit. Men hon skulle tillbaka, hon var inte klar. Hon ville skära med kniven ännu djupare, lite längre in. Om världen bara visste vad han egentligen hade gjort mot henne ett par år tidigare, han och hans vänner, en sen efterfest, någonstans i Malmö. Hon hade förträngt den natten. När hon gick hem med trasig blick längs de tysta, kalla, våta gatorna, lämnade hon den historien bakom sig. Det var så hon gjorde med mycket i livet. Hon lämnade och gick vidare, hon släppte till slut taget och började om. " - C.G.

ANY WAY YOU WANT IT, THAT'S THE WAY YOU NEED IT


YOU RAISE ME UP


LOVE, LAUGH & HAVE FUN

Från förrförra veckan fram till nu i torsdags, har jag jobbat cpmycket, så gissa hur glad jag var när det äntligen var dags för helg. Krogen i fredags och i lördags var jag och Emma barnisar hela dagen o på kvällen åkte vi på hemmafekkeluring . Och jag hade kul som vanligt, tror det kan vara någon medfödd gåva jag har :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212827/images/2012/pic_5071e20c9606ee017cf278ad.jpg" class="image">


LIFE'S A BITCH, 'CAUSE IF IT WAS A SLUT IT WOULD BE EASY.


TRUE STORY


GO BIG OR GO HOME

Sitter i soffan hos Camilla efter ytterligare ett jobbpass, längtar till jag kommer hem och får sova! Tur att kunderna och personalen är så roliga, annars hade man ju vart fett less för länge sedan :) Som det ser ut så kommer jag jobba julaftonskväll. Thank good! Uppskattar inte julen nå värst. Bara en massa joll.

Idag har jag och Sara för övrigt ätit chineesfood och bokat en natt på hotell i slutet av oktober. Skönt o ha lite att se fram emot :)


RSS 2.0