LÖRRE I ÖRBAN

Igår hade jag den bästa kvällen på länge. Jag och camilla åkte till Lina i örbyhus igårkväll och efter ett gäng timmar där så tog vi oss allihopa till Örbyhusdansen. Jag drack inte en enda droppe alkohol, och jag tror tillochmed att jag hade roligare än vad många av dom som drack sig redlösa hade. Jag Dansade och sjöng precis som jag gör i berusat tillstånd och allt som allt hade jag hur kul som helst.

Det är konstigt hur samhället ser på alkohol nu för tiden. Dricker man för mycket blir man nedvärderad för att man är en alkoholist. Och dricker man inte alls, ja då är man torr och tråkig. Och går man på fest och inte dricker, ja då förväntar sig folk att man ska sitta i ett hörn och typ bli nervös varje gång någon okänd kommer och pratar med en. Typ.  

Ett bevis på att folk faktiskt inte förväntar sig något speciellt ifrån någon som är nykter på galejj, var väl när en gammal klasskompis drog tag i mig igår och skulle bjuda på öl och jag sa att jag inte drack. Och när han fortsatte att tjata om att en öl till inte gjorde något, så jag sa att jag inte skulle dricka alls för att jag hade opererat mig samma vecka. Då tittade han konstigt på mig och sa " Jaså du är helt nykter ikväll.. Men vadå, du dansar ju precis som alla andra" haha.. ja herregud.

Fridens


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0