VI ÄR ALLA SKITHÖGAR, DET ÄR BARA DET ATT VISSA ÄR STÖRRE ÄN ANDRA


EN ONSDAG ATT HÄNGA I GRAN

Det här är inte vilken onsdag som helst. Najnaj.. Det här är nämligen onsdagen då jag skrev mitt sista prov. Aldrig mer under min gymnasietid ska jag skriva ett prov. Iallafall inget som är förberett.

Sen så har jag gått utan plåster och stripes över mitt sår idag också. Minnet sticker upp och ser förjävligt ut, men det har läkt ganska bra, så det firar jag med en solning. Flådigt ska det va.

Fridens


TISDAG

Heihei readerz! Haha, driver..

Nu på kvällningen har jag, för första gången sen jag kom hem från sjukhuset, tagit mig en joggingrunda. Det kändes lite konstigt och det var fett jobbigt. Jag skulle vilja skylla det på medicinen jag tar som gör att jag inte kan få upp pulsen som förut, men en stor del till att det var ovanligt jobbigt beror på att jag inte har lika kondition som för sen månad sen.. Fortsätter jag träna själv ett tag så kommer jag nog kunna Joina brudarna på vegavallen och gymmet, inom snar framtid :)

Förutom det så har vi firat mamma lite smått ikväll. Hon fyllde nämligen år igår!! Det gjorde thyra också, lillrumpan vart 2 år! Men hon bor i Jönköping så henne får vi fira när dom kommer till min student :)

Nu kom jag nästan nyss hem från Niccole efter att ha vart där och pluggat, färgat hennes hår och hon har fifflat med mina nagelband. Helt ok tisdag med andra ord :)

Fridens liljor


LÖRRE I ÖRBAN

Igår hade jag den bästa kvällen på länge. Jag och camilla åkte till Lina i örbyhus igårkväll och efter ett gäng timmar där så tog vi oss allihopa till Örbyhusdansen. Jag drack inte en enda droppe alkohol, och jag tror tillochmed att jag hade roligare än vad många av dom som drack sig redlösa hade. Jag Dansade och sjöng precis som jag gör i berusat tillstånd och allt som allt hade jag hur kul som helst.

Det är konstigt hur samhället ser på alkohol nu för tiden. Dricker man för mycket blir man nedvärderad för att man är en alkoholist. Och dricker man inte alls, ja då är man torr och tråkig. Och går man på fest och inte dricker, ja då förväntar sig folk att man ska sitta i ett hörn och typ bli nervös varje gång någon okänd kommer och pratar med en. Typ.  

Ett bevis på att folk faktiskt inte förväntar sig något speciellt ifrån någon som är nykter på galejj, var väl när en gammal klasskompis drog tag i mig igår och skulle bjuda på öl och jag sa att jag inte drack. Och när han fortsatte att tjata om att en öl till inte gjorde något, så jag sa att jag inte skulle dricka alls för att jag hade opererat mig samma vecka. Då tittade han konstigt på mig och sa " Jaså du är helt nykter ikväll.. Men vadå, du dansar ju precis som alla andra" haha.. ja herregud.

Fridens


GRATTIS MIN ÄLSKLING


Världens vackraste och mest älskvärda Hugo är numera 1 år!  Det är helt fantastiskt. Dagen Camilla berättade att hon var gravid, den minns jag som igår, och nu har vi precis firat den lilla filurens 1-årsdag. Fantastiskt.


AKADEMISKA SJUKHUSET

zuup, friends?

Som dom flesta redan vet så var jag inlag på sjukhus från Tisdagskvällen den 16onde tills måndagen den 21. Anledningen är att jag under senaste tiden har vart trött heeela tiden, yr mest hela dagar och helt utan förvarning så svimmar jag. Jag har svimmat lite till och från sen jag gick i nionde klass, men jag är envis och jag hatar sjukhus och sjukvård, och det säger sig väl självt att jag alltid vägrat kolla upp det där.

Men innan jag vart inlagd så svimmade jag två gånger under loppet av en vecka. Ena gången när jag stod i dushen och andra när jag var påväg till tv'n -> helt osammanhängande och bara konstigt.. När jag svimmade i duschen så slog jag mig blå och gul över hela ryggslutet och röven och yadayada.. gjorde jävligt ont med andra ord. Och andra gången så slog jag mig inte så värst men började bölja ur mig en massa spya. Efter mycket om och men, så tvingade moderskapet iväg mig till akuten i Tierp. Och efter några undersökningar så ringde dom efter en sjuktaxi och skickade mig till uppsala. Jag fick sitta i ett väntrum till klockan 03 på natten, och från 03 till 06 låg jag i ett rum, uppkopplad till massa maskiner och flera olika läkare kom in och tog prover och till slut vart jag skickad till Hjärtavdelningen.

Varje dag var i stort sätt exakt som den föregående. Jag var uppkopplad till en ekg-maskin dygnet runt, varje morgon klockan 06 kom någon ssk in och tog blodprov, klockan 08 kom dom in och tog blodtryck och puls. 08.10 satt jag i matsalen och åt frulle med alla tanter och gubbar på 80 bast. Förutom de tragiska mornarna så var jag iväg på olika kontroller under dagarna, så som hjärnröntgen och gjorde ultraljud på hjärtat m.m.. Jag har hela tiden ojämn hjärtrytm och en ostabil puls som ligger runt 40-50 (60-80 är normalt), men efter att dom märkte av att jag har en del farliga hjärtslag så vart det bestämt att jag skulle få operera in ett ekg-minne. Så på måndagen fick jag ligga med dropp - var tvungen att fasta den dagen - och sen på eftermiddagen fick jag det här jäkla minnet. Och det här minnet är 2x6 cm, och 1 cm tjockt. Hela den här veckan har jag mått piss och hatat livet för att jag har haft så ont och vart så ledsen över hela situationen, men nu känns det ändå helt okej.

Just nu är jag mest ledsen över att jag som inte ens är fyllda 19 år, ska behöva äta härtmedicin varje morgon.. men men, life goes on, som dom gamla grekerna brukar säga. 

Jag är hemskt tacksam över alla besök jag fått. Varje dag förutom dagen jag väntade på operationen så var det någon som kom och slog ihjäl en massa timmar med mig :) ni är bäst och jag älskar er. 

Fridens

SUNSHINE

Orkar inte skriva nå speciellthär. Men jag lever iallafall och försöker njuta av solen i den mån jag orkar. Har numera bara ett, ETT ENDA, prov kvar i skolan!!

Idag ska jag åka in och försöka finna mig en studentklänning också. Bättre sent än aldrig :)


EMILIASå jäkla snygg. Älskar hennes stil.


DET SOM INTE DÖDAR, DET HÄRDAR

Med tanke på hur det öste in läsare här igår, så antar jag att folk var nyfikna på min sjukhusvistelse och hoppades på att få lite inside information. Men icke då, är i fruktansvärt jävla mycket pain just nu -> grinig som fan. Kan dra kortfattat varför jag var där, men det blir när jag har tid och lust. Nu måste jag verkligen plugga..

Men jag vill passa på och tacka alla er som brytt sig, hälsat på när jag var inlagd och er som skickat lyckönskningar. Den var ren lycka att få slå igång telefonen och läsa alla sms och grejer :) puss


JUST NU..


HINNHÅLET

Vart åt helvete igår igen så nu sitter jag, för andra gången idag, på akuten. Dör hellre än att sitta här. Dom kommer ändå inte komma fram till något. Vet man väl hur det här kommer bli.. Gör det här endast för att morsan tjatade ihjäl mig.. Jag älskar henne, men just nu gillar jag henne inte speciellt mycket.

Usch. Pz.


SÅ SOM DET BORDE VARA


UNGEFÄR SÅHÄR..


THE TRUTH IS..

-Jag har inga problem med att dampa, och skälla ut någon som jag anser förtjänar det.

-Jag är medveten om att jag svär för mycket och att folk stör sig på det. Men jag kunde inte bry mig mindre om dom.

-Jag är långsint. Är jag arg på någon och det faktiskt inte är jag som gjort något, utan den jag är arg på, så skulle det aldrig falla mig in att förlåta den personen om den inte bönat, bett, gråtit blod och bett om ursäkt på sina bara jävla knän.

-Den värsta typen av människor jag vet, som man dagligen stöter på, är den typen av människor som inte kan sköta sig själv för fem öre. Utan som jämt ska påverka andra, deras val och beslut.

-Jag, anser själv att jag måste bli bättre på att stå upp för mig själv varje dag, och inse att jag, faktiskt är allt jag någonsin kommer att få. Längtar till den dagen då jag inte klankar ner på mig själv, aldrig tänker att jag inte är tillräckligt bra, och inser att det som sker, inte alltid är mitt fel. Längtar till den dagen då Jantelagen är något folk skrattar åt, och istället älskar sig själv och är stolt över den man blivit.


AT DA WESS

Rast och sol. Förjävla fin kombo!


LÖRRE

Ligger och tar igen mig efter en flådig dag på Wesslandia, med att kolla på ice age (igen) med Theo. Mamma är barnvakt, så bara för att man kom hem från jobbet så betyder inte det att man kan göra hur man vill.. Nej Theo är en bestämd grapp ska ni veta.
Nåväl, lär sova snart så att jag orkar morgondagen också. Känns tråkigt att jobba när det äntligen kom en helg som hade kunnat innehålla en massa jävla partaj. Men men, nu tjänar man ju cash ist. Cash is king. Pz


FRIDAY AND I AM NOT IN LOVE

Är aningen less och trött just nu. Mest på folk, men även ytterst lite på livet.. Jaja jojo. Ligger och kollar på ice age med Theo nu och förbereder mig för en flådig jobbhelg.


MY LOVE

Evetuellt att jag blev hur glad som helst idag. Brolle är ju min blivande man, som jag säkert redan har nämnt. Hemskt så snygg han är.. Gud!


BALLADEN OM KONSEKVENSER

Wzuup pussycat?

2 lektioner i skolan och jag o Niccole jobbade på bra. Har gått en sväng på marknaden med henne och Emil också, så nu sitter man här lite halvsvettig och dan..Nu ska jag ta och diska och plugga, men först måste jag bädda min säng (tvångsbeteende jag har. Bäddar jag inte sängen innan jag åker till skolan/jobbet på morgonen,så är det 98% chans att dagen blir ett helvete så nu måste jag göra det innan det är försent..hehe)

Ikväll jobbar jag 16-22 och sen lär jag plugga halva natten så att jag slipper göra det imorgon. Och då kan jag sola imorgon innan skolan ist :) hehe.. Gud nu måste jag bädda sängen.. Heidoo.

Fridens


ROLI


NO DON'T DO THAT, 'CAUSE WE ARE NOT WET

Men tjaa

Regnet pissar ner men vad gör väl det, man lever ju iallafall.

Skulle vilja kolla på en rolig rulle och äta bulle med mulle. Jag borde vara mer engagerad i skolan än vad jag är just nu. Men gud, vad gör man då.. man är ju inte mer än människa. 

Nu bör jag plugga lite till innan jag måste åka iväg och jobba ett kvällspass. Egentligen har jag inte tid, måste verkligen plugga, men ja.. cash is king. Imorgon jobbar jag också kväll och i helgen har jag 26 timmar att jobba. usch känns ju som att man planerat käpp rätt åt helvete. Men om mindre än en månad är allt man jobbat för, i stort sätt hela sitt liv, över och man blir man arbetslös. Bara sådär. Då kan man jobba extra hur jävla mycket man vill utan dåligt samvete.

Förövrigt, läs "Veckans ros" i Norra Uppland, pisslissa och jag har två flådiga inskickningar där :)

heido. pz

TACA TACATÁ

Hello you, you naughty bitch. He-he..

Skolan suger livsmusten ur mig och förmodligen ur hela min klass.. Ca 15 skoldagar kvar, och typ 48 uppgifter som ska in innan det är slut. Men imorgon ska iallafall jag och Niccole sitta i skolan och plugga järnet. Vi har ändå sista lektionen inställd så vi slutar typ 11.25 eller nå.

Joda, har inflammation i lymfkörtlarna och så, men annars är läget under skaplig kontroll. Nu ska jag plugga till religionsprovet och sen ska jag ha mys med Camilla. Vi ska kolla på film och äta nå flådigt. Det är livskvalité kan jag tycka :)

Fridens


KLASSENS..

Klassens temperament. Not such a big surprise.

Motiveringen löd något i stil med att jag kan vara hur glad och rolig som helst, men att jag också kan vara hur jävla förbannad som helst.

Och jag kan väl egentligen inte göra mer än att instämma.. :)


SÖNDAG 6/5

 

 


KONSTEN ATT KÄNNA EFTER

Hello ladies and gentlemans.

Det är en konst att kunna känna efter hur mycket kroppen orkar, och hur långt man faktiskt får pusha sig själv. Jag har alltid haft svårt att inte ge 110% i allt jag tar åt mig. Spelar ingen roll vad det handlar om, jag vill alltid vara bäst. En 2a plats för mig är samma sak som förlust. Jag var alltid velat vara så perfekt som just jag, som den individ jag är, kan vara.

Men att alltid försöka vara alla till lags, få högsta, eller så bra betyg som möjligt i skolan, jobba och tjäna extra pengar, umgås med så många som möjligt och träna så mycket som möjligt, och göra detta SÅ BRA som möjligt, det är inte rimligt. Man är inte gjord av stål. Och hur gärna man än skulle vilja, så kan man inte vara perfekt på alla plan. Jag tror man skulle behöva vara odödlig för att klara av det. Och hur väl man än faktiskt vet om det, så vill man ju inte tro att det är sant, man försöker alltid vara så bra som möjligt. Jag har aldrig vart bra på att känna efter, kör alltid järnet tills jag koolar eller somnar.

Har mått lite halvrisigt ett tag, inte sovit en hel natt på flera veckor och har nog inte haft en dag för mig själv på flera, flera veckor, och igår vart det enough och kroppen sa ifrån.

Detta resulterade till att jag inte kunde gå på min egna studentskiva. Jag var och åt mat med klassen, och hade man vart sig själv hade man utan tvekan haft hur kul som helst. Men istället drack jag sprite hela kvällen och ville bokstavligen bara lägga mig i en säng och antingen sova eller gråta. Åkte hem med tåget vid halv nio och hade myskväll med Camilla, Jimmy och Mårten istället.. Tur det iallafall, annars hade man väl velat dö på riktigt.

Just nu är jag ganska irriterad och faktiskt lite ledsen. Jag har ont i stort sätt hela kroppen. Har så ont i rumpan och höften att det till och med gör ont att dra på ett par brallor. Och tro inte att jag är en pussy nu, för jag har hög smärtgräns och gillar inte att klaga på fysisk smärta då jag anser att det är töntigt och att man är känslig då.. Jag är trött hela tiden och blir frustrerad över att inte orka göra saker. När jag kom hem från skolan sov jag i två timmar, åt mat, låg i sängen i 3 timmar, kollade på tv i 2 timmar och jag är fortfarande helt slut och ska alldeles strax gå och sova. Det här är inte jag, jag har jämt en jävla massa energi och har svårt att sitta still..

Men allt händer ju av en anledning, och anledningen denna gång var väl kanske att inse att man måste lyssna mer på sig själv. Sätta stopp och gränser och bara göra det man faktiskt vill göra, inte bara göra saker för att vara andra till lags.. Pz och god natt.


JAG VILL INTE VARA NÅGOT SOM DU ÄR


LOVE IS WHEN YOU HAVE 100 REASONS TO LEAVE SOMEONE, BUT YOU STILL LOOK FOR 1 REASON TO FIGHT FOR THEM

Sitter som en tönt med en turban på huvudet och väntar på att badkaret ska bli ledigt.
Är helt slut och vill bara gräva ner mig och tycka synd om mig själv. Har så fruktansvärt ont i nacken. Usch.. Antingen åker jag till kyrkbyn och umgås med Jennifer ikväll eller så är jag ett slöarsle och går till Camilla och dör lite i hennes soffa.. Hade jag varit en rolig människa idag så hade jag åkt på någon rockfest med Mårten, Malin och dom, men det är man ju inte idag..

Borde plugga också, men det sket man ju i. Tar hellre emot en dos ångest sen.. Nåväl, pz.


DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Korv och ägg. Det absolut bästa av två världar :)


ÄLSKA MIG IGEN

Gud, trött som ett svin. Att man aldrig kan sova som folk. + att jag har fått nackspärr eller nå.. Usch. Avrundar veckan med att åka på bio med Jimmy och Mårten. Har höga förväntningar på filmen, Älska mig igen, så nu får den ta och leverera lite :) pz


SISTAH FROM THE SAME MISTAH, + 1

Jovars, helt ok torsdag. Droppade in till Uppsala o följde med Sanna till sjukhuset. Sen när jag kom hem gick jag ut och lade mig i solen och sov en timme. Ljuvligt :) ikväll har jag haft Systermys med Camilla och vår friend Mårten. Kult :) god natt. Skit på er och pz.

P.s1 imorgon ska jag sluka korv efter skolan.
P.s2 hej Alexandra.
P.s3 Playstation 3.

Äh, drygar bara.. Hehe. Hejpa


YOU ARE SUFFOCATING ME.


UUH

Blogg-appen förstör bara. Usch. Uppdatera den till nå bra fohelvede. Pz


LEVA LIVET, KOM SÅ SKA VI LEVA LIVET

Dom senaste dagarna har vart bra fräsiga. Haft kul och skrattat mest hela tiden. Igår mådde man ju inte allt för Bra. Men vart till slut en bra dag med grillning och massa trevliga människor man tycker om :)


RSS 2.0