KÖR BARA KÖR

Fann en hemskt inspirerande bild på Matildas blogg. Den ska jag pränta in i skallen och alltid tänka på när jag tränar.


LIVE YOUR LIFE
NO SLEEP TONIGHT

Natten bestod inte av nå sömn heller.. låg och svettades mest hela tiden. hade migrän när väckarklockan äntligen ringde och vart hemma från skolan. Idag har jag endast vart till bankomaten, beställt kläder och lagat mat. Jag är så förbannat trött att jag tänkte ta och försöka sova en timme eller två nu.

Fridens

28 FEBRUARI

zuup fellas?

Vaknade imorse trött som bara fan och kände att dagen förmodligen skulle bli piss rakt igenom.. MEN, jag läste mina olästa blogginlägg på bloglovin, precis som varje morgon innan jag går upp, och fann mig ett hemskt fint blogginlägg som världens finaste Felice hade skrivit. Hon kan verkligen göra vardagen lättare genom att bara vara så rar. Jag tror alla behöver, iallafall lite då och då, få höra att man är uppskattad. Så - vänner, inte ovänner, och min kära familj, ni är bäst. Utan er vore livet ett rent helvete. Kärlek till er allihop :)

Sen rullade dagen faktiskt på bra. Fick veta att jag skrev ett stadigt mvg på psykiatriprovet som vi hade innan lovet, var med alex till valbo, bokade in en visit med felice och krisse till gävle på torsdag för att fixa marres pressy (vår kära marina fyller nämligen 19 på fredag) + att vi bestämde att vi skulle lira beach innan vi åker hem från Gävle. Och nu på kvällen har jag legat och ätit b&j och tittat på film. Halsen är i plågor så därför skippade jag träningen och lag ma i sängen o mös med ma själv istället. hehe.

Nu ska jag slå på en rulle, ta en alvedon och försöka sova mig i form. Imorgon vill jag vara tipp topp, är hemskt sugen på att gymma med mia imorgon efter skolan :)


Fridens
 

FIREFIGHTER
DONE

Jag vart klar i tid, låg till och med ett gäng timmar före deadline, vem fan kunde tro att det skulle ske. Så glad att det är över nu.. Eller över, nu ska det rättas och sen ska vi opponera varandras pm. Det känns också jävligt jobbigt..

Men, jag firade inskickandet med en springrunda längs mörka oupplysta vägar så att jag kunde inviga min pannlampa. Hehe.. + en renbäddad säng och ett stycke fotbad.

Med tanke på att jag även var o simmade med Alex imorse så kommer jag nog somna ovaggat nu.. :)

Fridens


BORDERLINE

" Humöret hos Hulda det skiftar, och alltid i högsta grad.

Hon står där med kniven och viftar, i nästa stund är hon glad.

Hon växlar i hur hon känner; än är någon svart eller vit.

Det där blir rätt tröttsamt för vänner, att plötsligt behandlas som skit.

Ibland är hon häftigt förälskad, men det tar jämt slut i hast.

Hon känner sig kränkt utan sällskap, och hittar så raskt något vasst.

Det går sällan mer än en månad, hon hotar att ända sitt liv – och ingen blir längre förvånad,

Hon är ju så hemskt intensiv!

Och dagen blir tung att bära en känsla av att vara helt tom.

Att aldrig förmå vara nära förvandlar ett liv till en dom.

Hon skulle behöva ett redskap som utjämnar tillvarons grupp.

Hon saknar en nödvändig vetskap hur känslorna bör stagas upp."


Borderline - hemskt intressant att fördjupa sig i. Deadlinen är 23.59 ikväll så nu är det bara att jobba. Dumt o va ute i solen. Kan ju få hudcancer..

Fridens


MEN GE MA DÅ

När jag pratar med Camilla, som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter, så checkar jag med jämna mellanrum av ifall hon köpt något nytt och har hon det så får jag massa fina bilder på det hon köpt sa. Och varje gång så blir jag ju mer eller mindre avundsjuk och planerar lite smått att sno/slash/låna på lång tid, det hon köpt. Men idag vart det för mycket..
Hon skickade en bild på en bikini hon köpt och jag vart genast små-förälskad i den, men sen skickade hon ytterligare en bild på en annan ny bikini, och det var då jag dog.. Så nu har hon lovat att titta efter en likadan när hon åker till Koh Panghan (Camilla jag kom på nu, att om du hittar en innan lotta åker hem & du träffar henne, så kanske hon kan ta hem den??).


Tänk den här på en brunbränd och slimmad kropp på beachen i sommar. ojoj.. (det sistnämda jobbar jag på och det förstnämda lär väl ske mer eller mindre automatiskt när solen ligger på.) äy jag dör så fin 'an är.

Fridens


RUN TO YOUR MAMA

Nu ska jag precis till och tråk-förklara mig genom att tala om vad jag har gjort, och ska göra ikväll.. Jag har precis druckit en kopp rivit kaffe med steffes mamma och hennes karl, och nu ska jag till och nöta på mitt pm. igen.
Är fruktansvärt sugen på att ta och springa en sväng, men har fan inte tid. Dock så kan jag springa hur sent som helst och vart som helst, för idag har jag ju fyndat till mig en pannlampa. hehe.

Har varit med moderskapet till uppsala idag och fyndade inte bara en pannlampa, naj naj harregu'.. jag fyndade också 3 par örhängen och 2 par fjäderslingor, ett par skor, en väggprydnad, ett par byxor, en tisha och en massa småkrafs. Allt det för endast några hundralappar :)

Har även suttit och tagit kort på camillas räkningar och skickat dom i bild-form till henne.. - hon åker på semester i paradiset med världens finaste killar och jag får sitta hemma i Sverige och skicka bilder på hennes räkningar.. Jävlar så tokigt det vart.

 

Fridens

FRÄSIGT.PZ.


24 APRIL

Hejsan blokken.

Helt fucking schluut. Vart inkastad på ett eftermiddagspass igår och ett förmiddagspass idag. Så jag har hållt igång sen tjugo i sex imorse, är litt shleten må jag erkänna. Men vad gör väl det när man är ung och optimistisk?!

Ikväll har jag och Mia planerat in en träningsdate, och ni vet hur man kan hata sin tränare bara för att en övning är så jobbig, men sen när man är klar så tycker man om sin tränare igen, lite extra mycket dessutom? Så brukar jag känna under ett par fyösvningar som vi pressar oss igenom under Mias fyspass, och nu har jag blivit förvarnad att jag eventuellt kommer hata na i sisådär 1 - 2 timmar. Hehe, nu skall svetten lacka.

Fridens

TRONARVINGE


04.26 imorse födde Vickan en liten tösabit. Good for them! :)

Visst kan man tycka att det är lite uppblåst allt det här kring att Victoria och Daniel ska ha barn o yadayada.. Men när man, efter att jäntan varit utanför Vickans kropp i sisådär en 4-5 timmar, ser hur folk håller på och skriver på fb och liknande "nu betalar vi skatt för att föda ytterligare en människa.." & "happ, nu får vi väl betala ännu mer skatt"  osv..  då kan jag tycka att det går för långt. Det värsta jag har sett hittills var hur en vuxen kvinna hade som status "...Mannen väckte mig med en otrevlig nyhet....Kan ni gissa vilken!!!!???" och komentarerna där var mycket väl riktade mot den lilla nyfödde tronsarvingen och skattepengarna. WTF.

En kungafamilj är något som ett land ska vara stolt över, visst kungen har gjort sina val som kanske inte är att imponeras över, men ändå, snacka om att ha lite respekt för dom som är ansiktet utåt för vårt land. I ett land där respekt hade varit värt något hade folk aldrig öppnat käften och sagt sådana saker så fort landets nya tronarvinge var född.

usch för snåla svennar...

Fridens

EYES ON THE PRICE

Dagen i helhet - ganska upprörande.

Jag och Niccole chitchattade lite om pm'et och jag må säga att det känns ändå helt okej, inte helt okej, men lite lugnande, efter att vi bestämt att mini-opponera varandras innan vi skickar in dem på söndag. 

Efter att ha tröstätit glass med o'boypulver, vart ut och sprungit en sväng samt tagit en hot shower, så hoppas jag att tankeknölarna har fått vilat lite och fått ny energi, för nu tänkte jag ta och försöka komma igång med skiten igen. Desto fortare jag blir klar med den, desto snabbare slipper ni höra all jävla tjat om den, så håll tummarna nu.

I've got my eyes on the price - Studenten, frihet & Sommaren.


Fridens.

MÄNNISKOR ÄR ETT JÄKLA PÅHITT

Under dom senaste timmarna har jag suttit och försökt kommit någonvart med det här djävulska pm'et. Men när det enda jag vill är att kasta fanskapet till dator in i väggen, slita mig i håret och grina, då är det inte så jävla lätt.

Vem fan kom på rasismen? varför föddes hitler? varför genomgår människor etniska plastikoperationer för att passa in i samhället och för att bli bättre accepterade/behandlade? varför väljer majoriteten av alla som väntar ett barn med down syndrom att göra abort? varför var Sverige tvunget att vara grunden till rasbiologin och rashygienen? varför kunde inte Carl Von Linné hålla sig till att namnge växter, varför var han även tvungen att vara en rasist som delade in människor i olika grupper i samhället?

Varför är vi människor så jävla klåfingriga och så fyllde med åsikter och dumma krav? varför kan inte saker bara få vara, och varför kan inte allt vara bra, precis som det är? Varför strävar vi efter det perfekta, efter utopi, när så många människor drabbas, när det kostar barn en uppväxt utan mobbning och människors integritet, när människor blir nedvärderade och kränkta pga sin hudfärg, och när det gör att människor mår dåligt över sin kropp? Varför ha ett mål och en åsikt om vad som är det perfekta, vad som skulle ge oss det perfekta samhället, när vi under loppets gång behandlar varandra så fruktansvärt illa och plöjer ner allt som anses vara ett hinder för det vi vill ha - det perfekta samhället med bara perfekta människor i ?!

Så fruktansvärt less. Vi människor tillför inget gott. Vidriga rakt igenom.

Fred.

YOURFASHIONFIX

Ni med Instagram, ni borde följa YOURFASHIONFIX. Ett litet tips bara.
PZ

Om 24 minuter ska jag vara vid Konsum o möta upp Mia för ett stycke fys, och nu ligger jag icke ombytt i sängen och nästan sover. Oh lord, ge mig lite energi.


SUNSHINEEn vacker dag som denna så har jag hittills hunnit med en rask promenade via spången och genom gillberga som tog ca 60 minuter, druckit kaffe och ätit ägg, diskat, tagit en dush samt hållt på o lagt mig tillgänglig för jobb fram till 1a juni. Inte illa pinkat.

Nu är det på tiden att jag sätter mig ner och jobbar med mitt pm. Jag har efter mycket om och men, och en massa jävligt dåliga instruktioner från olika lärare, bestämt mig för att min fördjupning i pm'et ska vara om Borderline. Ett par timmar bör jag iallafall sitta idag. Frågan är hur många gånger jag kommer få fruktansvärda psykbryt innan jag ger upp för dagen..

Fridens

FEATHERSJag tycker det är så himla fint när folk går och sätter in ett stycke fjädrar i sitt barr. Och sen skulle jag vilja få en rödare färg på håret också.. Kanske att man skulle våga sig på det något tag under närmsta framtid.

Fridens

GÖR OM & GÖR RÄTT

Imorse klockan 9 så steg jag och lisa innanför dörrarna på högergsskolan för att sortera kläderna vi samlat in. Vi förvarar dom nämligen i källaren på skolan (nästan allt iallafall..)

Allt som allt så vart det 27 kartonger och 19 säcker med kläder. Vi tog en timme off och åkte till bennys och åt lunch, drog en kopp kaffe på moderskapets jopp och för att fråga efter kartonger. Ca 8 h var vi nere i källaren och slet. Det var mycket jättebra kläder vi hade fått in, men också mycket skit.. ursäkta mig men om man slänger ner fillingar, spetslinnen, trosor, badkläder, korsettbh'ar, magtröjor osv, ja då tänker man förmodligen inte på hemlösa. Utan då känns det mer som att folk bara vill bli av med kläder dom rensat från garderoben, och att dom såg oss som en lösning till att slippa leta reda på en container,eller liknande, för att slänga sina saker.. come on, när någon försöker göra en god sak så varför inte bara underlätta allt och skicka iväg nödvändigt?
Men dem som har sorterat ut vettiga saker som jackor, jeans, tjocka ylle-tröjor osv, dom ska verkligen ha ett stort tack! :)


Nu känns det väl som att det enda rätta är chillmode framför datorn fram tills träningen börjar. Sen ska svetten flöda.. hehe.
WALLANDER

Efter en lång springrunda och en ännu längre varmdusch så sitter jag nu i soffan och äter scrambled eggs & dricker vanilj thé. Mucho fint!

Just nu så är marre och Madde i Egypten och usch så jag önskar att jag vore där med dom. Nu- back to Wallander!

Fridens


M.C

I vanliga fall är jag inget speciellt stort fan av Miley Cyrus, ser henne mest som en dryg & jollig Hannah Montana, men i den här videon både sjunger och ser hon fantastisk ut. Bra fin dänga


EVERYTHING HAS IT'S BEAUTY BUT NOT EVERYBODY SEES IT
Jake Gyllenhaal


Love and other drugs 
Fruktansvärt fin och bra film. Sen som pricken över i'et så är Jake gyllenhaal som spelar Jamie i filmen, fullständigt smoking hot.hello there.


Saturday baby

Att jag under senaste tiden irriterat mig på allt och alla, blivit förbannad för små bagateller, mått illa dagligen och haft ont i skallen var eviga jävla dag, beror på att jag har en massa skit att ta i tu med, att jag inte kan sova om nätterna eller för att skolan framkallar stress, det vet jag inte. Det kan lika gärna vara att det är min nya personlighet.. Eller så kanske det beror på att jag kör på en vit månad. (valde den kortaste månaden på hela året att ha som vit, man får inte vara dum heller..) höhö, skämt o sido..
Jag ber härmed om ursäkt till alla som blir lidande av mitt humör. Ska försöka få ordning på det så fort som möjligt.

Nu: fortsätta titta på love and other drugs.
Sen: mys-och-säga-hejdå-för-en-vecka-kväll hos systrarna blom. Dom jävlarna åker ju till Egypten inatt. :)


hälsningar från andra sidan jordklotet


hjärta


bitterfitta, yes i am.

Inlägget som jag så fint skrev igår syns tydligen inte, bara rubriken.. ja jag säger ju det, blogg-appen är inget o hänga i gran.

Att jag har humörsvägningar så att det skriker om det är ju inget nytt. Inte kan jag skylla på att det är den veckan i månaden heller, det är helt enkelt bara jag som är en en bitterfitta.

Efter att ha fått sms från bemaningen att jag ska jobba till 21 ikväll så vart jag på bättre humör än vad jag var imorse när jag kom till skolan. Sen efter att jag vart upp till mammas jobb så vart jag på ännu bättre humör och nu är jag väl tillräckligt nöjd för att kunna åka och jobba och ta hant om gummorna och gubbarna på bästa möjliga vis.

För tillfället så är jag lite less på allt. Saknar camilla och raringarna som är i thailand, saknar andreas, sarah och thyra som bor i jkp och det gör ju inte situationen lättare heller. Men efter vecka 8 när jag förhoppningsvis har skickat in pm'et så hoppas jag på att få pusta ut och ta det lite lungt. mm, är bra på o klaga ja.. hehe.

Nu ska jag svulla pancakes innan jag rullar mot jobbet. Fridens!


Bad day

Dålig dag. Känner redan hur jag irriterar mig på dom som jag anser är uppkäftiga osv.. Minst 12 h kvar av den här dagen innan jag går o lägger mig och det känns ju hemskt jävla kul. Dålig dag var det ja.


Torsdag


högt upp på önskelistan just nu..


.. en sommarkväll i öregrund med ett gäng fräsiga vänner.


Bild från midsommras :)


helt värdelöst.

Andra dagen den här veckan som jag har så förbannat jävla ont i skallen att jag är hemma från skolan. Dock missar jag bara typ 2 lektioner idag.. Det är psykist-jävla-äckel-krävande att ständigt ha hubudvärk. Man blir så isolerad och allt är jobbigt att titta på. Dock lär jag säga att jag har hade den bästa hösten sen typ.. femman. Knappt huvudvärk alls :)

Ikväll vill jag träna med det ser ju inte så lovande ut just nu. hehe, fucking great alltså.

Fridens


Onsdag

Det tokiga med den här appen är att den bråkar nästan jämt när jag ska publicera bilder, och eftersom att telefonen är det enda jag behöver för att göra mina dagliga titt på det intranätet, så orkar jag inte starta datorn bara för att kunna visa er ett gäng bilder.. Hehe.

Idag skrev jag mitt tredje prov sen i torsdags. Och nu är det bara pm'et som är som en fet böld i röven som man inte blir av med.. Jag hade lite ångest på vägen hem från skolan över att jag skulle vara tvungen att sitta med det nu hela kvällen, men så fort jag klev innanför dörren så fick jag ett sms av bemanningen att jag ska jobba kl 16 idag, så nu slipper jag pm'et och får rå om alla tanter och farbröder istället. Dom har jag saknat :)

Fridens


P.s i love you.

Igårkväll hade jag planerat att plugga järnet till psykiatriprovet vi har imorgon. Men som från ingenstans så springer jag in i badrummet och drar en kastspya i toaletten och efter det var jag så fruktansvärt trött så att jag var tvungen att lägga mig ner och vila.. trodde jag ja.. Den vilan varade till halv nio imorse. Så jag sov från halv åtta igår till halv nio idag. Vaknade med en huvudvärk från helvetet, så jag valde att stanna hemma från skolan .. Efter att ha tagit en stadig dos med Alvedon så har jag legat och tittade på satc hela morgonen, och nu har jag slagit på p.s I love you, och tänkte ta o försöka plugga lite.

Fridens


Firefighter

Idag har vi påbörjat en ny kurs som heter skydd och säkerhet. Vi kommer vara på brandstation Victoria i Uppsala i 8 måndagar framöver. Idag har vi gjort tre olika fystester.
Ena testet var en bana utomhus som var en killer, men jag måste säga att jag är nöjd med min tid :) de andra testet var att man skulle gå med full påklädsel + 25kg syretub på ryggen, på ett löpband som lutade. Och det tredje testet var att man skulle krypa runt i en labyrint som bestod av burar, och man skulle vara fullt påklädd, ha syrgastub på ryggen + en mask över ansiktet. Så jävla roligt, jag var fett peppad hela dagen och fick typ en adrenalinkick efter varje grej vi gjorde! Nästa gång vi kör praktiskt så ska vi rökdyka. Fett coolt :)


Kontoret

Igår var jag så glad så glad. Systrarna blom, Fanny och jag skrattade verkligen så att tårarna sprutade. Kunde varken andas eller prata. Marina är verkligen en glädjespridare utan dess like! :)

Nu på kvällen så har jag sekat på herrmatchen och sen så var jag till tobo och drack kaffe med pappa. Nu ska jag Svulla i mig ägg och titta på Kontoret.


Solskenspromenad med moderskapet


shitty week

Snabb update då..

Jag skickade in min hemtenta, som jag slitit som ett jävla djur med, för två minuter sen. Och nu tänkte jag ta och åka o hämta min studentmössa (WOHOOOO!!!!!) och sen fara vidare mot gävle för att gå på bio med alex. Vi ska se En gång i phuket, eller vad den heter :)

Förövrigt så kan jag säga att jag o lisa var till wesslandia idag och hämtade massa kläder till vårat projektarbete. Vi hyrde sär-skolans minibuss, och herregud så vi skrattade. Bästa dagen på hela veckan. Usch vilken jävla skitvecka det här har varit..

Nu - mot ica och min mössa!!


riksdagen

när man får en hemtenta som ska in inom ca 24 h, och sidan man ska använda sig utav för att svara på frågorna - i det här fallet riksdagen.se - inte fungeraar pga att den är under ombyggnad eller nå liknande, ja då blir man ju bra jävla irriterad. nästan så att man väljer att skita i allt och ta ett frodigt ig istället..
Jag har suttit i över två timmar med den här tentan och försökt hittat svaren från annat håll, men hur går det? jo, jag har svarat på en fråga. en enda fråga. och den frågan skulle man svara på utifrån sina egna åsikter. känns stabilt.. 
Det jag gör nu är att pimpla kaffe så att jag får hjärtklappning och ben som känns som spaghetti, samt håller tummarna för att våran lärare ska svara på mitt feta jävla mail som jag skickade. livin' the dreeeam.

hoppas ni har en lika shitty dag som jag har.

Fridens

stoppa tiden

finns icke tid för bloggen atm. finns inte tid för något. mitt temperament är inte att leka med. vi har dom tuffaste veckorna i skolan på evigheter. plugg 24/7. hinner inte ens spela volleyboll. knappt att man hinner andas. mmm ibland är livet bra fint.. usch.

Sjätte februaris +/-

Dagens plus är utan tvekan..

..introduktionen för kursen skydd & säkerhet som var på brandstationen.
..Alexandra.
..att jag var brutal och eldade upp några papper.
..fysträningen med brudarna
..Mias underbara och perfekta present - ett presentkort på massage. Hon är så snäll våran miafia :)


Dagens minus..

..mitt pms-humör.
..skitmänniskor.
..att axeln rullade ur läge när vi tränade. Dock så rullade den tillbaka, o det var ju braaa..
..min insats på völliböllen idag. Var katastrofal.
..att jag inte ligger till sängs förens nu.
..att jag egentligen har bilder jag vill ladda upp, men att app-fan inte funktionerar som han ska, så att det inte riktigt går..

Morgondagen bör bli förbannat bra, annars ledsnar jag fullständigt på februari o snön och allt därtill..


Fridens


fohelvede

jag hatar särskrivning. Folk borde lära sig att det heter för fan inte spring tur utan det heter springtur, det heter inte sand låda utan det heter sandlåda osv, ni fattar..

Lika så skriver man inte träningsverk utan man skriver träningsvärk!

Det här är exempel på saker som jag hatar att läsa, det retar upp mig något få fruktansvärt. Jolligt men sant.
Hehe.

Fridens

Fann väl en bild, på paows blogg, som kändes helt rätt..


dödsdagen är dagen värd att leva livet för


5 februari

Idag är det 4 simpla månader kvar till studenten!


Jag satt och klickade ihop en massa fina kläder och accessoarer från h&m nyss, och jag tänkte att jag bara skulle klicka på det som jag verkligen behövde och det som jag verkligen skulle vilja ha. Tänkte att på så vis så skulle det inte bli så mycket och därefter inte så dyrt. När jag klickat färdigt så tittade jag hur mycket det skulle ha kostat mig om jag skulle ha köpt det här på riktigt (den här gången så tittade jag mest för att motivera mig till att träna hårt och till att försöka få jobba så mycket som möjligt nu under våren) och det var en jävla massa tusenlappar för mycket. Jaja.. :)

Nu tänkte jag ta en lång springrunda fram tills dess att wallander börjar och sen bara ligga och eftersvettas i soffan tills det är slut.. hehe, fräsh.

Datorn har gjort en kupp mot mig och alla, varenda jävla bildjävel, har försvunnit (jag tror inte ni förstår hur mycket aggression jag sitter inne på pga det.. ) därav alla bildlösa inlägg..

Fridens

Just nu..

.. ligger jag under världens mysigaste filt hos marina och tittar på film. Marina ligger o smaskar i sig dodis och jag känner mig nyttigare än någonsin.. Hehe. Bra fin söndag :)


Jennifer 18 år

Ikväll är det 18-års kalas som gäller. Mmmm aaaa.. Ha en fin lörre.


Fridens


Joll

Förutom att ha varit i skolan och gjort feta framsteg i projektarbete samt simmat med lissan, så har jag inte gjort nå vettigt alls idag. Nu på kvällningen har jag färgat håret, tittat på satc och ätit plättar. Kan inte minnas sist jag var hemma, ensam dessutom, på en fredag. Nu är jag bara jävligt irriterad så det är lika bra att ge upp o försöka sova tills det blir bättre tider..

Yadayada..


00.18


hey i heard you were a wild one

Imorse så tog jag bilen till skolan för att jag skulle till tandläkaren och jag ville hinna äta lunch o så i skolan.. men vad tror ni händer då? jo när jag ska åka från skolan till käftis så startar inte biljäveln.. som tur var så var steffe hemma så han fick skjutsa mig och medans jag var och fick bekräftat ytterligare en gång hur fina och underbara gaddar jag har, så stod han o kopplade kablar så att fanskapet kunde få snåla batteri..

Nu ska jag plugga röva av mig fram tills ikväll då jag ska jobba på sommarkroppen med brudarna. Mia tippsade om att vi skulle ta med oss en varsin liten handduk den här gången, så förmodligen så har hon planerat något hemskt som kommer få svetten att lacka riktigt ordentlig - skönt.make love and not war, fridens.


Promises & hearts


yes, you can hang with me

Det bästa med att jobba, det tycker jag är att när man går hem och stänger dörren till jobbet, ja då lämnar man jobbet och allt därtill bakom sig. Då har man liksom sin fritid fram tills nästa pass. Medans när man går i skolan så kan man inte lämna skolarbetet bakom sig när man lämnar skolområdet. Istället har man en massa saker att ta hem och fortsätta jobba med det hemma istället och man får försöka planera hur mycket tid man har till att göra det man vill och hur mycket tid man måste lägga ner på skiten man fått med sig hem..

Idag fanns inte tiden till att åka till uppsala och träna, istället har jag suttit och jobbat med projektet Den perfekta människan i flera timmar..

Jag känner väl att jag har kommit ganska långt, eller inte långt, men jag har kommit igång bra med det och har en idé om hur jag ska kunna skriva om allt som måste stå med och samtidigt följa den röda tråden, som man så fint kallar den..

Jag hade tänkt unna mig en timme off lite senare ikväll så att jag kan ta mig en springtur och träna lite lättare fys. bara för att få något annat att tänka på en liten stund..

Nu behöver jag verkligen gå tillbaka til skrivandet om allt från abort, down syndrom, etnisk plastikkirurgi, reklam, etnocentrism till rasism o yadayada..

Fridens


RSS 2.0