en ljusgrå helg

det svider att se hur statistiken sjunker bara man inte uppdaterar på någon dag. meeen, jag har väl mig själv att skylla.

Igår var jag med emma  (för ovanligheterna skull.. :) ) vi gjorde tacos och sen gick vi till camilla och kollade på idol och drack vin. Vart en lugn kväll med andra ord.
Och idag har varit lugnare än lugnast. Vi har inte ens lämnat tierp. Knappt varit ut heller för den delen. Var till konsum en sväng, och så hjälpte vi morsan att klippa gräset. Men mer än så har det inte varit.

Emma åkte hem för en stund sen, så nu sitter jag här som vilken nolifer som helst. Mike & ralle ringde nyss o frågade om jag inte ville följa med o bowla. Men jag har lovat mig själv att tänka på plånboken och ta det lungt den här helgen. tyvärr.

Jag kan inte minnas sist jag var hemma en hel helg. Och jag kan absolut inte minnas sist jag var hemma själv en lördag klockan halv nio. Förutom dom helgerna jag jobbade i sommras, så har jag nog inte gjort så lite på en helg som jag gjort den här helgen. Det kliar lite i party-fingrarna och så.. men, det är int myck o gö.

Nu ska jag fresha till mig lite, läsa teori och titta på film. Helt i min ensamhet.

(jag vill få det att låta som att jag inte alls har något emot att vara själv atm. men det har jag. fan jag är nog rätt umgänges-kåt, om jag nu får uttrycka mig så. behöver folk att vara med hela tiden. ack o ve. )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0