The Pretty Reckless

Jag har blivit helt fast i The Pretty Reckless. Jag lyssnar på dom dag ut och dag in. Har två fina favoriter som jag tänkte dela med mig utav.

21.28

.. o om ni undrar, så kan jag tala om att mina konstiga drömmar fortsätter att komma. och dom blir bara konstigare och konstigare. not nice.


sista november år tjugohundraelva

Heej alla greker! (och ni andra också då..)

Atm så sitter jag och dricker vanilj thé och äter äggmacka. En hård smörgås med majonäs, ägg, och kaviar är det bästa som finns. Ni borde prova!

Förövrigt så kan jag berätta att vi hade tema dag i skolan idag. Och temat var HIV/AIDS. Lärde mig jättemycket. Och han som var o föreläste för oss var jätteduktig och det var jätteintressant att lyssna. Han var själv hiv-positiv, så han visste vad han pratade om!

Annars kan jag väl berätta att jag förväntar mig en fet träningsvärk imorgon. Har tränat på bra hårt ikväll :)
påtal om imorgon.. Imorgon ska vi åka till stockholm på en mässa om högskolor och utbildningar typ. Men saken är den att det enda jag kan tänka mig att plugga vidare är en psykiatriutbildning som ska starta i uppsala i höst. Man läser den på distans och åker in 9 ggr/år. Klarar man den så blir man utbildad specialskötare typ. Någon annan utbildning kan jag verkligen inte tänka mig. Så jag funderar på om... jag kanske börjar få feber nu och kanske måste vara hemma imrogon.. hm.. ska känna vidare. haha.

Nu ska jag plugga lite och sen söve.

Fridens

a wicked mind

Igårkväll hade jag planerat att ta det chill och inte lyfta ett finger. Men så vart icke fallet. Istället var jag ute o sprang och direkt efter det så for jag till aspenhallen och spelade volleyboll i 2 timmar. Var ganska mör efter det, det var en bra härlig känsla.

Inatt drömde jag något jätte konstigt. Jag drömde att jag skulle åka till heartan, och väl där så berättade dom att det hette paranormal-heartan ikväll, för att det fanns spöken/demoner ifrån paranormal activity inne på heartan. Och att om man hade otur så kunde man få ett sånt efter sig.  Jag var såklart den som fick en sån där helvetesvarelse efter mig. Jag vart släpad nerför trappor och vart som en zombie och massa grejer..
Och idag när jag kom hem ifrån skolan, så låg ett fotografi som jag har satt fast på spegeln i mitt rum, mitt på golvet nedanför sängen. Och cp som jag är så tänker jag att jag, tack vare drömmen,  vart lite drabbad ändå.. Det är typiskt mig det där. Precis som här om natten när jag drömde att en jag känner förnedrade mig inför alla, och skällde på mig och var allmänt jävlig, så tänkte jag när jag vaknade att hon kanske tycker illa om mig ändå.

Jaja. livlig fantasi har jag väl alltid haft.

Fridens


111128

Världens bästa lärare slutade i fredags, och på torsdag kommer han som ska ersätta henne, så fram tills dess så kommer vi ha ganska många lektioner inställda pga att vi icke har någon lärare. Idag var en sån dag som jag bara skulle ha henne, så idag har jag varit hemma. Har inte gjort många knop alls, diskat lite, vart över till camillas nya lya en sväng, och sen har jag inte gjort nå mer. Ser inte ut som att jag kommer få mycket mer gjort heller.

Juste, kan berätta något lite coolt. Eller jag anser att det är lite coolt iallafall.
Natten till söndag, så hade Alexandra legat och pratat i sömnen, typ om att jag hade haft massa stora och fina båtar. Och samma natt så drömde jag att jag åkte på en jättestor båt med massa segel på. Och i söndags visade hon också att hennes telefon var lite kaijko, när hon sökte på låtar så stod dom på kinesiska, och bara någon natt innan så drömde jag om att någon visade mig att det var en massa kinsesika tecken på displayen till telefonen.
 
Lite coolt, eller iallafall roligt, är det ju faktiskt. Hehe..

Fridens

Taylor Momsen

" Whoever you are and whatever it means to you, is the best person you can be. And no, not everyone is going to like you for who you are. If you don't find your circle in high shool, then don't worry about it, cause you will find who you are eventually. And if you can find something that keeps you happy with just yourself and be confident with who you are, then the rest shouldn't matter. Sure, it can get under your skin and botter you sometimes, but don't look at it as if it was the end of the world 'cause it always get bettre." - Taylor Momsen   


at least we will have the best stories to tell


Lyssnar på fin musik, pratar alkoholhaltiga drycker och dansgolv med marina, känner mig helt okej nöjd med livet, har en konstig känsla i magen, och nu ska jag gå o ta ma en knäck. Ganska fint avslut på en fin söndag.

Fridens

thanks for making me a fighter


Återigen, så citerar jag..

Idag när vi höll på o bakade o donade så kom Daniel ner och sade ett par ord..

Daniel : Erika, jag vet hur du väljer dina vänner nu..
Jag : Jaha, hur är det då?
Daniel : Du väljer dom så att du ska vara den smartaste av er.
Alexandra : Ehh, vadå..?

Där föll vi ut i ett skrattanfall och konversationen tog slut. Hahah.

Fridens

kan vi enas om en förändring innan dagen är slut?

Idag har jag, alex och emma bakat lussebullar, knäck och ischoklad! Gick lite knakigt för oss ett tag, men fint som snus vart det!

Just nu så snöar det ute också. Dock så försvinner den väl så fort den nuddar marken.. men den får gärna stanna, för nu är till och med jag beredd på att få litt snö!

Det är en bok som jag måste läsa ut, jag har inte frivilligt valt den, men för att inte göra min svenskalärare pissed of så måste den läsas ut. Saken är den att den är så fruktansvärt seg och dålig, så jag kan inte läsa mer än en sida per dag, om ens det, så nu har steffe laddat ner filmen åt mig istället. Därför ska jag nu till att kolla på den.. eventuellt.. kanske tar en annan istället.

Fridens

Tokyo eller Bangkok, same shit different name

Jag : Kinas huvudstad, visst är det Peking?
Emma : Ja det är det.
Jag : Vad heter Japans huvudstad nu igen?
Emma : Bangkok.


Hahaha.. Hon må hata mig för det här, men det var så kul så att jag var tvungen att dela med mig utav konversationen. (För er hjärndö'a : Japans huvudstad heter Tokyo, och Bangkok är Thailands huvudstad..)


the ballad of me and my friends

Igårkväll firade vi alltså fillan som fyller 18 år idag!! Grattis hjärtat, du är bäst!
Vi började kvälla hemma hos felice och sen åkte vi till Heartan. Jag har nog aldrig druckit så lite och dansat så mycket, som jag gjorde igår, när jag har varit på krogen någongång. Men jag hade askul!

Idag har jag hjälpt camilla att flytta, lagat mat, diskat, krattat, plockat och donat. Inte illa för att vara mig en dag efter krogen, eller efter att ha druckit över huvudtaget, är jag inte på't igen så brukar jag ligga som ett slakt någonstans och må piss. hehe.
Nu ska jag fortsätta kvällen med att dona litt, byta sängkläder och titta på film. Typ. Ska bli skönt att vara lite ensam :)

Tack för kvällen tjejer, ni är bäst. Jag älskar er.

Fridens

jag stannar där jag väntar och jag längtar


generad och fullständigt förnedrad

Yo  fellas!

idag har jag skaffat instagram. Förstår mig inte riktigt på det än, men följ mig - eerikajo . Och har du själv instagram så skriv gärna vad du heter där så ska jag följa di :)

Har även varit med Alex till Valbo en sväng. Köpte mig en tjusig skjorta och halsband, sen så fixade vi med Felices present också. Jag ser fram emot att få festa till det med fillan och brudarna imöra, är helpepp!!

Nu ska jag strax gå till camillivanilli o hänga där medans hon tränar och favoritkillarna sover.

Fridens

baby jag hade fel, jag hade alldeles fel

Jag blir så arg när bönderna i bonde söker fru ska välja fel tjej. Inte en enda valde rätt.

Förövrigt så kan jag säga att imorgon vill jag gå till skolan och jag vill orka försöka se litt tjusig ut, ser jämt ut som ett äckligt vandrade lik när jag är hemma o är sjuk. Med tanke på natten som var, så är jag ganska trött nu. Så nu tänkte jag ta o plugga och lyssna på musik till jag somnar. ååh så jag vill sova.

19.50

Svar till anonym: nej, jag är inte bisexuell. Inte det minsta faktiskt. Skrattade lite när jag såg komentaren, men kom sen på att det finns inga dumma frågor utan bara dumma svar. men som sagt, jag är icke bisexuell, utan det var bara något Emma skrev i ansökan. Jag tror hon ljög om det mesta faktiskt, åtminstonde så krydddade hon på det mesta så att det skulle låta som något som skulle göra sig bra i Tv. Haha.. :)


Big Brother

Kan berätta att Emma har skickat in en ansökan till Big Brother åt mig. Hon skrev att jag var en bisexuell tjej med en kropp het som gröt, och anledningen till att jag ville vara med var för att jag ville supa och knulla i TV. Blir jag inte antagen nu så blir jag besviken. Kommer göra bra jäva TV.
John blund, vart är du?

Jag älskar att sova. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen och känna mig utvilad. Så när jag då inte kan sova, när det inte spelar någon roll om jag går upp kl 7.30 på morgonen eller 12.30 på dagen, för att oavsett vilket så är jag ändå inte utvilad, ja då kan man säga att hela dagen är förstörd. Lusten att ens ta sig igenom dagen försvinner och motivationen till att göra saker försvinner, för det enda jag tänker på är att jag vill vara utvilad.

Inatt var den längsta oavbrutna sträckan jag sov, från ungefär 06-07.40. Den andra tiden av natten såg väl ut något i den här stilen: sova en halvtimme, hosta mig svettig, somna om igen en halvtimme senare, sov en halvtimme, hostade mig svettig och svimfärdig, sov ytterligare en halvtimme, och ja, så fortsatte det till jag fick nog och gick upp och tröståt ägg där vid 11 istället..

Men det allra jobbigaste med att inte kunna sova, är att jag funderar så mycket. Blir arg när jag tänker på vad folk i min omgivning gör, och vad dom inte gör. På hur folk som verkligen borde be om ursäkt inte ber om ursäkt utan hoppas på att allt blir bra om man låter det rinna ut i sanden. Hur dom svarar på tilltal och hur dom käftar mot folk. Sånt blir jag så jävla irriterad på. Visst, jag är själv ingen ängel och kan vara stor i käften, men jag anser väl att många i min omgivning är 10 gånger värre.
Vart det osammanhängade och förvirrande? Det är minst lika osammanhängade och förvirrande för mig, tänker så konstigt ja..

Camilla tipsade om en hostmedicin hon brukar ge till Theo när han är hostig, och efter att ha ätit den i en dag så brukade hans hosta vara helt borta. Så den ska jag se till o köpa.

Nu har jag iallfall mailat in en uppgift, och resten av dagen ska jag ägna åt att plugga och att kolla på oth.

Fridens

Organiserad

Okej, nu har jag tänkt organisera upp kvälla litt..

- Skriva klart Pyskiatriuppgiften.

- Återigen läsa kaptilet om sårläkning

- Nöta på frågorna ang sårläkning

- Värsta pojkvänsakademin

- Sårläkning. återigen.

- Börja läsa ur nazistboken som skulle varit utläst för en vecka sen.


Det där borde jag ju kunna hålla någorlunda bra tycker jag.
Fridens

I wouldn't mind to live in Tree hill.


111122

Imorse när jag slöa framför en film och åt glass(jag är alltså hemma från skolan idag igen..), så kom Emma på besök. Jag var väl inte ett allt för roligt sällskap, men det var kul att hon kom iallafall. Vi kollade på Hata Göteborg. Den filmen är bra den :)

Ni får jättegärna lämna en komtentar i form av ett filmtips, så ska jag se till att den blir nedladdad så att jag får något nytt att titta på :)

Nu ska jag plugga på lite Sårläkning.

 

Fridens


rödluvan

För att pigga opp tillvaron så tog jag biln och åkte till konsum för o införskaffa litt hårfärg. Samma färg som innan. Eller ja, som det ska vara och inte urtvättat och med utväxt. Färgen som det kommer bli, den älskar jag. Känns bra att bli litt tjusig i barret såhär under gråa höstdagar. Om en kvart ska jag gå o skölja ur färgen, sen ska jag föna håret och titta på den fina hårfärgen jag fått. Eller ja, som jag förhoppningsvis fått´. hehe :)

Fridens


111121

Inatt hade jag den jobbigaste natten jag haft på länge. Sista gången jag kollade på klockan så var hon ett par minuter över 03.. Jag hostade och hostade. Svettades och svettades. Nös och nös. Inbillade mig att jag hörde ljud både här och där. Vid 01.30  och 02 så var det en bil som stod o brummade utanför någon av grannarna. Jag tror såklart att det var utanför en viss granne, och att dom höll på med något som har med stöldgods att göra. haha. hjärnan funktionerar inte så bra på mig sådär tidigt på dygnet, så jag fummlade med en massa konstiga tankar.

Imorse vid 10 kom Emma och åt frukost och pratade lite skit. Mö bra :)

Jag sjukanmälde mig iallafall idag. Känner mig mer död än levande, hostar så att jag vill spy och hostar så att jag får skallebank. Mitt mål är att vara helt frille till på fredag. Då ska vi fira raringen Felice som fyller 18, med buller och bång!

Nu ska jag plugga. Fridens

Pepsodent white, om tänderna själv får välja.


Paranormal Activity 2

Jag måste berätta om vad somm hände i lördagskväll..

Jag och Emma hade gett oss fan på att vi skulle kolla på Paranormal Activity 2 i lördagskväll. När klockan är ca 22 och vi har tittat oss igenom ungefär halva filmen, så plingar det plötsligt på dörren. Deras plingklocka låter lite speciellt, så jag trodde först att det plingade på filmen. Men sen så frågar Emma vadfan vi ska göra. Och då är det enda jag tänker " är det någon som skämtar med oss eller??! " haha. Vi går iallfall ner båda två och öppnar dörren, och där ute står är vääldigt alkoholpåverkad gammal gubbe. Han börjar fråga vart Emmas föräldrar är och när dom kommer hem osv.. Sen ser jag hur han tar tag o dörrn och försöker öppna den mer. Men tillslut så får vi (läs - Emma) iväg honom, vi rusar upp för trappen, kryper ner under en filt, och med ett hjärta som slår i 190 så startar vi filmer och försöker kolla klart.

Jag ska kanske tilllägga att vi var själva hemma hos Emma, och hennes föräldrar var långt, långt borta. Hon bor i ett stort hus mitt i skogen typ. Hundarna deras var med hennes föräldrar, så det var bara jag, emma, kaninen roffe och katten bosse hemma.

12.25

Fredag

LördagSöndag

Nageln håller på att koolavippen å..

Söndag

Nu tänker jag ta ett par Alvedon, dricka litt thé, sova o så hoppas att jag mår bättre imorgon. Nu är det inte kul att heta Erika heller. Godnatt!


if i had any other heart except my own, i would not be afraid

Just nu ligger jag i sängen o väntar på att Camilla ska ringa. Hon ska nämligen träna, och tanken är att jag ska vara där o säga åt na att göra en massa jobbiga övningar. Jag hade gärna tränat själv, men jag har förjävla ont i halsen och en dryg rethosta. Så skippar det ikväll.

Fridens.


älskar. älskar.

111117

Först och främst! - Wohoo madeleine, du komenterade! jag tror jag trillar ur sängen ;)

Och för det andra så kan jag säga att igår fick jag världens skönaste helkroppsmassage av Mia. Hon var asbra och jag hade det bra fint. I framtiden så tänker jag vända mig till henne när rucken tryter, så jag vet att jag blir nöjd. Hon var förvånad över att jag kunde vara så tyst. Hör väl inte till vanligheterna att jag är så tyst som jag var, när jag är med någon i över en timmas tid. haha!

Idag har varit en bättre dag än de övriga dagarna den här veckan. För det första så försov jag mig inte imorse, stoort +, och för det andra så är det torsdag, dvs - det är fredag imorgon. Och imorgon vankas det noll koll rock'n roll! Imorgon är vi en härlig skara som åker ut till Emma i vavd och äter pizza, förtär alkohol, spelar beerpong och gör andra tokerier. Detta ska vi göra med ett Rock-tema inblandat. Blir nog kalas didär!


Bjuder på ett par camwow's från dagens sega lektioner också..

151111

Mia har varit gölli o piffat opp bloggn min. tjusigt hörrni! Och om inte det vore nog, så ska hon ge mig massage imorgon. lajjen jävla gó brud!

Idag har jag varit på dåligt humör. Vi hade även filmkväll, åt pizza, chirre, dirre och lärre i skolan efter skoltid. klassen, robert och ewa! mysigt sö. :)


sex bilder - sextusen ord.


tjenare ångesten

Efter 5 veckors praktik och en veckas lov, så har skolångesten aldrig varit större än vad den är just nu. Usch jag mår dåligt av att tänka på helvetet.
Sen att jag har två böcker som ska vara utlästa typ nu, inte ens är påbörjade, gör ju inte saken bättre. Dock kan jag väl skylla på att en bok är så dålig att man inte kan läsa mer än en sida per dag. Sen den andra är om nazister, och läser jag den så blir jag bara förbannad. Och när jag blir förbannad så är det ingen som pallar vara med mig.

Note to myslef: Titta inte på bilder ifrån sommaren, det kryddar bara på ångesten ytterligare lite..


Nu ska jag gå o däcka. Go'natt.


Jönköping

Bröllopet var hur fint som helst. Sarah såg ut att vara en prinsessa tagen direkt ur en saga. Och Andreas var så stilig så jag vart alldeles varm i hjärtat! Och det viktigaste av allt - Dom sa båda "Ja". :)
Måste även påpeka att kyrkan var nog den vackraste kyrkan jag sett! Jag slänger in bilder imorgon eller när jag nu tar o lägger in bilderna på datorn.
Efter bröllopet så åt vi smörgåstårta, kakor och tårta! Alltihopa var jätte gott. Och på kvällen så mös vi hela syskonskaran hemmma hos Andreas o Sarah.

Jag ger helgen 5 av 5 toasts. Nu är jag bra slut. Har kört från Småland upp till Uppland idag, en sträcka på 46 mil.

Lörrelördag

Jag lär erkänna en sak. Jag har litt dålig samvete över gårdagen.. Och det är inte över att jag åt både en b&j och chips igårkväll.. Det är nämligen så att jag tackade ja till att jobba, o struntade i att gå i skolan. Dock hade vi bara tre lektioner, men ändå. Det är iiinte min stil. Jag är nog en mes ändå.. Haha!

Igår var det, vilket förmodligen ingen missade, 11-11-11. Visst, det är lite häftigt. Men när varenda jävla kotte ska skriva det på både fb o bloggar osv, då tycker jag charmen försvinner lite. Blir bara irriterad över att det är det datumet pga att alla tjötar ut det så jävligt. Nästa år blir det då 12-12-12, men sen äre slut på dom där datumen.

Om ca 5 timmar så befinner jag mig i Jönköping. Det är nämligen så att min äldsta bror, Andreas, ska gifta sig med Sarah den underbaaara!!! Fett nice. Sen är jag så glad över att få träffa Thyra också!
O vapendragarn min har lånat ut sin systemkamera, så ska väl lyckas knäppa några fina bilder att lägga ut i den här blaskan sen. Kommer hem imorgon på eftermiddagen någon gång antar jag. Får se om jag slänger in ett inlägg ikväll o berättar om hur vackert och fint det var, om inte så lär det bli ett par rader imorgon.

Fridens.


fyndigt, emma.


pretty please, i know it's a drag. but wipe your eyes and put up your head

Idag har jag återigen varit duktig. Idag har jag nämligen dammsugit överallt och så har jag rensat i garderoben min. Slängt massa kläder o lagt bort massa kläder som är i för gott och fint skickt för att kastas. Jag och marina har även varit ute och gått 1 mil idag. Hurtiga sö.

Har precis avverkat en timme i telefonen med Emma. Det är konstigt det där, det finns vissa människor som man kan träffa eller prata med varje dag, men varje gång man ses så har man en massa nytt att prata om :)


Ikväll ska jag gå till camilla och äta äggmackor, dricka thé och kolla på film. Känns som det ultimata avslutet på den här dagen!Vi fann oss ett par höbalar på promenaden som vi ansåg att vi skulle klättra opp på.


this ain't a scene, this is just one of your many breakdown in life.hollywood whore

Ibland kan jag bli så jävla förbannad för ganska små saker. Kanske har jag en släng av adhd? skulle inte förvåna mig. Just nu är jag förbannad, trött, less och irriterad. Skulle vara fint om någon var ett svin nu, så att jag skulle kunna få utlopp för allt jag sitter inne på. Men icke då, nej nej, just idag ska alla vara så snälla så.

Idag har jag iallafall varit o handlat och fikat med mor min. Krattat upp varje jävla förbannade löv som finns på gårn. Nu ska jag ut o gå, och sen går jag hem till camilla och äter mums mums eller något. So long, suckers.


 

we don't need a cure

Jag ska alldeles strax ta o gasa iväg till Sarah för o hämta lite smycken som ett par brudar i klassen har beställt av henne via mig. Och jag tänkte tipsa er om deras blogg. Kika in där och titta på deras fina smycken :) Ni hittar bloggen HÄR.

Sen ska jag ut på en pwalk med marini innan völliböllen, och efter det så kommer jag förmodligen att vara fullkomligt slut som artist.

åttonde november

Idag har jag joppat 7.30 - 16.00. För första gången i mitt liv så tog jag bilen till och från jobbet. och baby, lär väl vara det bästa som finns. Så fruktansvärt skönt att slippa gå upp år och dar innan man börjar för att hinna med bussen på morgonen, och sen stressa ihjäl sig i omklädningsrummet för att hinna med bussen hem, o sen sitta på den jäkeln hem i 45 minuter.

Det bästa jag gjorde på hela dagen var när jag filade till och målade tre damers naglar. Dom vart så glada, och så fruktansvärt tacksamma. Det lös om dom. Dom satt och skrattade och pratade som satan efter att dom blivit lite fina(re). Jag fick kramar och pussar och dom snällaste komplimangerna man kan tänka sig. Och allt det bara för att jag fixade till ett par naglar. Fina männískor didär.

Fridens

goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream.


back to the Wess

I morse ringde dom från Wesslandia och undrade om jag kunde ta ett kvällspass idag och ett förmiddagspass imorgon. Åh gud så gla' jag vart. Jag har saknat alla gubbar och gummor där :)

Just nu sitter jag i soffan och är sådär härligt trött som man kan bli efter en saftig pwalk. Ska till o slänga ihop lite lunch nu och sen tar jag mitt pick och pack och far till karlholm!

fridens.


14.32

Jag tar framsteg i mitt mission om att skaffa ett liv. Jag har tex. slutat läsa en massa bloggar. Numera trycker jag på "read" på nästan varje nytt blogginlägg på bloglovin. Läser endast dom som är skrivna av mina närmaste.
Dvs - Jag bryr mig inte längre om vad andra gör.
Det borde väl vara en bra sak. eller? jo det tror jag allte.

Snart kommer felice hem ifrån Amerikatt. Och snart blir hon 18  också. Det är finte! mycket fint.


i will give you more and never less

Ikväll har jag gått med på att titta på Paranormal Activity 1. Hur jävla dum var inte jag när jag sa "ja"? o inte kan jag skylla på sprit heller, för nykter som en lärka var jag. Dumma jävel.. jag som knappt kollar på Beck när det är dagsljus ute.

Jaja, glass, vin och skräckfilm med mina käraste brallisar är väl kanske exakt vad jag behöver :)

Men nu ska jag först gå ner och avnjuta litt mat. Steffe har kokat ihop lite Entrecote och rotfruktsgratäng. Gött mos!


Helt random bild i en rätt bildlös blogg bara.


"erika bresar 3000"

Efter praktiken igår så kom kusiner, morbror och moster med respektive, vi åt räksmörgåsar o hade oss.
Jag o emma skjutsade iväg camilla till Österby, och sen åkte vi till skärpan o var där tills vi skulle hämta käraste syster min igen.

Jag citerar emma: Gårdagen, ja den var något utöver det vanliga skulle jag kunna påstå. Vi åt tårta (firade Erikas  bror som nu är 20 år!) vi åkte bil, vi var på fest, vi hälsade på Alexandra, vi försökte få igång en snöskoter, vi tutade på folk, vi drog upp folk ur sängar, vi var med om trolleritrick, vi brottades, vi var bartenders... Ja allt möjligt!


Hade det bra fint ja. Puss

Fjärde november 2011

Ingen är nog så glad som jag är över att det är fredagen den 4 november idag. Jag sitter på tåget påväg till praktiken nu, och sen är det bye bye uppstigning 4.20. Det är samtidigt hur tråkigt som helst att själva praktiken är slut, för där trivs jag som fisken i vattnet. Men dom skulle fixa så att jag ska skicka in o ansöka om att bli timmis där direkt efter praktiken. Det är väl det bästa betyget man kan få. För det är väl när man blir tillsagd att söka extra jobb där efter praktiken, som man förstår att man skött sig mucho bra! :)

Ikväll ska jag äta räksmörgåsar med släkten och fira Daniel litt. Sen ska jag köra till österby. Så det är väl bara att slå en pling om du är i behov av en fyllechaffis ikväll och inatt.


Första november

Jag sitter på rasten på praktiken o jag verkligen njuter av lugnet.. Det har varit fullt ös medvetslös sen jag kom. Jag slutar kvart i nio ikväll och när jag äntligen kommer hem, då ska jag sova. Sova som en jävla gudinna. 5 timmar kvar av passet, jag ska försöka att inte få en blåklocka på dom timmarna, men om det går, det vette tusan..


RSS 2.0