helt sopslut

Äntligen så är ja hemma och i min säng igen.
Är helt slut i både kropp o skalle nu. Att jag är slut i kroppen beror nog inte på praktiken. uten det beror nog mer på att jag sitter inne på en förkylning som aldrig riktigt bryter ut, och på att jag har ont i bihålorna och skallen. såklart. Sen att jag var tvungen att få ögoninflammation också, det var väl inte riktigt vad jag behövde just nu. men jaja..

Nu ska jag sluta klaga så jävligt o sova istället, völlibåll imörn kl 7.45, hörsrå!

24 timmar är inte tillräckligt många timmar

Idag har jag faktiskt kommit mer än halvägs på hemtentamen om antikens litteratur . Nu måste jag bara göra klart den andra halvan & göra en handledningsmanual som ska vara klar efter praktiken..

Sen måste jag plugga på 3 kapitel i körkortsteoriboken, svara på frågor till tre kapitel, samt kunna 19 sidor med vägmärken, o allt det är till på onsdag.. Ge ma litt fler timmar på dygnet.. Tack på förhand!

come and get me on the floor, dj what are you waiting for?


ja må hon leva!

Idag fyller käraste Häggan 18 år! Ballt. ♥
31/3-11

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att sova länge.. idag sov jag till 11, förstår ni hur länge sen det var som jag sov så länge? 7kt länge sen iallafall.

När jag vaknade så kunde jag inte öppna ögonen, dom var som ihopklistrade, och när jag fick upp dom så ser jag att ena ögonlocket är svullet och ögonen är aldelles blodsprängda.
Någon som vet kan ju gärna svara på följande fråga: Är det normalt?

Nu ska jag äta frullebulle. hejs!

bajen bärs & rakade brudar


Fin va? den ska jag ha den 16de april när jag ska sjunga, dansa o vara rolig.
Sen ska jag ha den när jag o marina dricker öl under ett träd. Men nog pratat om öl, jag undrar hur jenny har det på sin lillördag..

lev livet fullt ut

" Döden är ett faktum, vi är hela tiden medvetna om att vi en dag ska dö. Och här står jag, och jag är snart där. Jag undrar då varför jag har levt så försiktigt, jag kommer inte slippa undan döden för att jag har levt försiktigt eller för att jag har varit för feg för somliga saker. "
- En mycket smart man.

Så mina vänner, se till att leva ordentligt nu, så att ni inte står som 90åring sen och ångrar att ni fegat allt för mycket i livet. :)

Till the world ends

Idag har all ordinarie personal på min praktik haft planeringsdag så det har bara varit vikarier som jobbat. (+ vi praktikanter) Lite smått kaos var det väl till och från, men heligamisse vad klämmiga damerna som jag och ekan gick med var :)

Sen har jag vart till gävle på teori också, jag börjar tröttna på att åka till gävle, eller jag är trött på att det är så jäkla mycket stress dom dagarna jag ska dit och på att det går åt så mycket tid eftersom jag måste anpassa mig efter tåg o skit.. o det är tid som är värdelös, jag går bara runt o gluttar i affärer tills det blir dags, o just nu så är det tid som jag inte har.

Har vart ut med pertan på en skön promme såhär på kvällningen också. Klämcheck brud som gillar dirtytalk, långa promenader i solnedgången, har bra smak gällande karlar (med undatntag för när hon pratar om riktigt lammkött), skrattar hela tiden, har en buff, en hund som heter Tara och en syster som vars namn är madeleine, henne brukar hon jaga med cykeln. Men nog pratat om henne, & back to me, nu ska jag gå och pilla navelludd.


Pertstjert herself!

pussrå.

for helvede

attans jäklarns rabarbisar.. 3-0 förlust för grabbarna. snipp snapp slut, så var även deras säsong slut.. :(


Dom förtjänar världens eloge för att dom lyckades slå ut linköping i kvarten, och sen för att dom har spelat 35 set på 3 veckor!

Nu hoppas jag att falkenberg vinner hela skiten! hehe

puss o hej gurkpastej.

teckning

När jag kom hem idag, så låg det ett brev vid trappen som det stod erika på, och så var det ett hjärta runt. När ja öppnar kuvertet så ligger det en teckning ifrån theo där i, förstår ni hur mitt mosterhjärta smälte då eller?
Bild tagen förre året vid den här tiden.

I will try to fix you.

tjabba tjena hallå!

Mår fint? Jaja, nog pratat om er.. Ikväll är det dags för 4de semi-finaslmatchen, vinner grababrna den här så är det en till avgörande match. O vinner dom den också, ja då jävlar blir det en kamp om SM-GULDET. Annars.. ja annars så är säsongen slut nu.

Så kom o hejja på grabbarna, kl 19.00 drar matchen igång.


the illusion of


helt sopslut, så att säga

Det enda jag har gjort idag är att ha haft praktik 7-16, sovit en stund, ätit, tränat och ätit.

snipp snapp slut, så var detta blogginlägg slut!


Btw, jag måste också säga att - jag hatar angry birds. Iallfall pippisarna i spelet.


shake that ass

satan lajjen fin spellista jag har åstakommit, går ju knappt att sitta still! Klicka HÄR för att få avnjuta den du å.hold your head up high

igårkväll kom häggan, o när jag berättade för henne att jag skulle åka till falkenberg idag, så hörde jag på mig själv när jag berättade att just den här söndagen, så var fördelarna med att åka mycket färre än nackdelarna. Så imorse när klockan ringde kvart i fem, o jag sovit i ca 2 timmar, så kändes det som att det enda rätta var att stänga av alarmhelvetet o sova vidare - sagt o gjort. höhö

Idag har jag övningskört, pluggat körkortsteori i timmar, vart ut o handlat en sväng med morsan, följt matchen på det intra nätet, o det vart en 3-0 förlust för våra tappra krigare.. 

Nu lär jag fortsätta jobba på hemtentan om antikens litteratur. hualigen

yippie ki yay motherfucker.

gott sö


mot sherwoodskogen

spegel spegel på vägen där, morgon åker grabbarna till falkenberg för en tredje semifinalsmatch, säg mig- hur gör man ?


26 mars

Här hade man tänkt sova fram till 12 eller nå, men såklart att man vaknar halv nio..

Så nu kan jag lika gärna åka med mi madre o pierre till uppsala. Synd att plåskan är rätt tunn..

 

Sjuk håller jag nog på o bli också, nyser i ett, har ont i halsen och är täppt i näsan.

 

Idag är det 26 mars, jag blir faktiskt tokig, vart tar tiden vägen? snart är det ju sista april, min födelsedag, sommarlov och en jäkla massa jobb (läs parra).

 

Hörs'rå


PoK(+isx3)

mina damer och herrar, låt mig presentera min kära & roliga vän Ollejanne.

 

möcke bra brud det där!


vingardium leviosa

Jag har ingeting att berätta, inget som kan intressera er iallafall..

Nu på kvällningen så har jag o pellepierre varit till rudström och så var vi upp till cammis. Kollade på varning för barn (såklart) o käka glarre.

Jag är helt sopslut, o det suger. vill härja litt, men nej nej..

 

Inte har jag somnat på olämpliga ställen idag heller, nästan värt applåder!

 


rik som ett svin? snygg som fan? ful som stryk? sålt smöret och tappat pengarna?

IT'S NOT ABOUT WHAT YOU HAVE, IT'S ABOUT WHAT YOU MAKE OUT OF WHAT YOU HAVE.


vem har sagt att glädje är en vacker syn?


Aspenhallen var helt proppad, (dock var publiken inget att hänga i gran, jag o pertan slår alla i puliken med hästlängder när det gäller att hejja.. ) och grabbarna svepte hem en 3-1 vinst genom att sopa golvet med falkenberg!


Bild från linköping när grapparna vann mot lvc i kvarten.8 minuter

jag måste berätta om min morgon..

Igår kväll så frågade mi madre om hon skulle gå upp o se till att jag inte försov mig, men eftersom jag har gått upp kvart i 6 utan minsta problem nu under hela praktiken, så sa jag såklart att hon skulle sussa så länge hon kunde. MEN så jag bedrog mig..

Jag vaknar av att det knackar på dörren, jag sätter mig klarvaken upp o frågar vad det är, då kommer stefan in o säger nu har du försovit dig, jag tänker att klockan säkert är halv elva och att det kommer bli skitpinsamt o ringa till praktiken och förklara mig, men när jag kollar på klockan så är hon 06.59, o jag börjar kl 07.00..
Jag rusar upp ur sängen, borstar tänderna, sliter på mig nå kläder o springer ut till parkeringen, tur att jag fick skjuts.. När jag har kommit fram till praktiken och bytt om till arbetskläder, så är klockan 07.07. Förutom att jag var världens sämsta o försov mig, så var jag ju världens snabbaste. höhö

They don't call me blixten for nothing!

tröttmössa

Ett annat lite pinsamt moment som skedde idag, var när jag somnade till flera gånger under teorilektionen. Och jag satt längst fram, +  att det bara var jag o 4 andra där, så han hade nog rätt mkt koll på alla.. hehe.
Men jag var och är helt slut. OK?Åkte både in till gävle, och ifrån Gävle med evelina. gullet kunde åka bil men hon väntade på mig. så söt :)

j.b

idag har justin bieber någon rulle om honom som går på bio, och jag såg en video från bion som sanna har laddat upp på fb. Alltså det enda man hör är brudar som skriker som.. ja jag vet inte vad. det är helt sjukt hur känd någon kan bli på så kort tid!

Idag skedde det något väldigt pinsamt utanför hemköp. Varför dras jämt journalister till mig o vill prata o ställa frågor? Är det för att jag ser så smart och allmänbildad ut eller? jag bara undrar.

bananas

Ignorance - Paramore

/ett stycke lugnare erri.


i've had enough

Om ni sett min status på fb, så kan jag säga att jag egentligen inte är ett lingon. Men folk verkar ju tro det.
Att man gör fel- fine, säg till.
Men inte fan behöver jag få höra världens jävla invecklade version, och jag fattar faktiskt efter första gången, jag behöver inte inför alla, få höra hur jävla fel jag gör.
Och bara för att jag sen råkar göra samma jäva misstag igen, beytyder inte det att jag behöver få höra samma jävla smörja igen. Inför alla. Jag gör fel, precis som vilken jävla människa som helst. 

Men med tanke på alla pikar som jag flera gånger i veckan får höra, så kanske folk tror jag är en jävla robot? vad vet jag. men jag är tillverkad och född på samma sätt som vem som helst.  Och precis som vem som helst, så tar jag åt mig på samma jävla sätt som alla andra, och det gör lika jävla ont för mig som för alla andra.
och om någon väljer att jävlas med mig när man vet att jag är arg, så får man skylla sig själv om jag är en jävla bitch.

sen om folk väljer att snacka skit bakom ryggen, så gör det. Jag bemöter det med mitt feta jävla arsle, som faktiskt består av kött, blod o fett. Precis som alla andra människors rövar.


Nu ska jag gå o gråta, sova eller något annat fint..

omoget inlägg av mig, - må hända. men jag skiter iiiiiiiit.

/ BITCHEN.


LIFE


just saying

När man kollar på folks profilbilder @ fb, och man ser att dom har laddat upp och haft nästintill, och över, 100 bilder på sig själv, och i stora drag bara närbilder på facet eller på boobsen, är det okej att tycka att den personen är lite egenkär och uppmärksamhetskåt då?

Inget fel med att vilja ha uppmärksamhet och att tycka om sig själv, men jag kan väl tycka att om man trycker upp pattarna i cameran, knäpper kort när man hånglar med en annan brud osv, är att försöka få uppmärksamhet på fel sett.. Men jaja, det är ju bara min åsikt.


5 sanningar om mig


1. Jag hatar saker. När jag städar så städar jag jämt bort saker.

2. Jag har världens (tierps iallafall) minsta kissblåsa.

3. Jag tycker det är roande att observera folk o se hur dom skämmer ut sig.

4. Jag är rapp i käften och svär waaay 2 much.

5. Jag tycker själv att jag är hur rolig som helst.
 

 


i'll jump infront of a train for u

idag har jag träningsvärk i kaggen. Känns bra, och jag blir bara mer motiverad av att träna skiten ur mig när jag har träningsvärk.

Eftersom jag fick sluta 2.5 timmar tidigare på praktiken idag, så ska jag passa på att plugga körkortsteori, dricka en slurre kaffe och städa litt innan träningen ikväll.

hörs'rå!

i'll be goneEtt stycke 2.5 timmes vbträning, - check!


varför sova när man kan ta sig en slurk kaffe?

Gick upp kvart i fem i lördags, och kom hem halv fem imorse. Efter att ha fått sovit ca 1.5 h i sängen, så måste jag upp igen, för då minsann skulle jag åka till gävle o köra litt bil. Med tanke på antalet timmar jag sovit, så förväntade jag mig att det skulle gå kepprätt åt helvete, men icke, jätte braaaa.. :)

Och från det ena till det andra, vem kunde ana att lilla jag skulle gå och bli med jobb hela sommaren? Tyvär så ligger det inte i tierp, så det blir lite knöligt att ta sig dit. Men enda sen jag var på möte där, så har jag velat jobba där. Får se om något ställe i terapan som jag sökt till hör av sig, annars blir det knöl-jobbet :) men vill man så kan man. O jag både vill och kan. jag kan allt förutom att äta blodpudding, helt seriöst.


ett stycke falkenberg


Igår vid halv sex så traskade jag o pertan iväg mot hallen. En vit fin buss färdade oss 2, jenny, stenmark, mia, micke, ann-marie, 2 stycke busschaffisar och 15 stycke grabbar till falkenberg. Resan dit och hem gick faktiskt fort. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde på ditresan, kollade på film med sten gjorde jag, men sen då? eller jo, pertan o jag drog en video i smålandsstenar, hur rolig som helst. Lägger hon upp den på fb så får ni väl se den, annars så är det väl synd om er. :)

Killarna förlorade mot falkenberg i första semi-matchen med 3-2, 15-13 i avgörande set..

Hemresan, ja vad säger man ? Jag, trött som jag var, skrattade ihjäl mig åt mig själv när jag berättade massa roliga saker som bla. björn gustafsson har gjort. hehe..

Jenny förtjänar världens största guldstjärna. Hon gav mig en redig massage, samt hår-pill. när hon masserar en, så hatar man henne. Hon hittar varje liten skavank och knut, och det gör förjävla ont. Men dagen efter så älskar man henne, för då känner man sig som en helt ny människa.


Jenny och jocke var väl dom som till mesta dels stod för underhållningen på hemresan.fullt ös medvetslös

Ikväll så har/är månen varit/är 14% större än vad den vanligen är vid fullmåne, och den är även endast 35 000 mil ifrån jorden. Den här månen är även kallad för super-månen och uppträder bara vart 18onde år. Månen är "orsakad" utav alla tsunamis och andra liknande katastrofer.

Jag är en hårt arbetande kvinna som läser tidningen på lunchrasten..


På eftermiddagen åkte vi till simon o firade honom, knutten fyller 20 barre imorgon. Hemskt så vuxna alla blir helt plötsligt..  Det var fullt ös medvetslös där kan man säga. Men trevligt vare. Jag har såklart ont i skallfan, så jag åkte hem när camilla o theo åkte hem vid halv nio. Grabbarna grus hade precis börjat en tyngdlyfts-tävling, man hörde applåder o skrik ifrån källaren , så det kanske ändå var lika bra att man åkte då. hehe

Imorgon ska jag och några andra åka buss ner till Falkenerg med killarna, o hejja på dom. Vi åker ifrån terpan 06.00 så det blir tidig uppstigning, precis som alla andra dagar..

En bild på kära simon himself.

spring för livet, om det är dig kärt.


every little thing


Det blev camilla, och det blev varning för barn, men det blev ingen fruktsallad, ingen av oss pallade gå till affe.. Men däremot ble det tacoooos. Ja jag klagar då inte.

Snart lär jag sova, praktik imorgon kl 7-16, jag jublar.

Jag undrar om jag ska följa med ner till falköping på söndag.. får suga på den karamellen ett tag.

Go'er natt'er!


glädje

3 bilder som endast består av glädje.Fotograf: the one & only jenny karlsson.


Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden till igår, när den avgörande bollen slår i backen och det är ett faktum att grabbarna gick vidare till semi. Den glädjen var något att hänga i julgran' ska ni veta.

Det är första gången sen typ 2005 (tror jag), som tierps herrlag går vidare från kvarten till semi. :)

huvud, axlar, knä och tå.

usch så ont i öronen jag har.. måste vara från öset bland tierps-fansen igår. Ni vet hur ont det gör i början när det börjar värka när man har öroninflammation? den här smärtan jag har nu, är inte långt ifrån den groteska smärtan.. Men är man anställd som proffs-fan/åskådare, då är det smällar man får ta.

Ikväll vill jag inte gör någonting alls, - tråkig? svar ja, L A M E  B R U D.  Om jag skulle få kvällen precis exakt som jag ville, så skulle den vara på så sätt att jag åker till centralgatan, äter fruktsallad och glass och tittar på varning för barn med cammi.

tierp vs. linköping

Grabbarna kirrade semifinalsplatsen igår! Vi var ett gäng som åkte ner till linköping o hejja, o herregud så vi hejja! Känslan efter deras vinst var minst lika bra som känslan efter att vi vunnit en match med vårat eget lag! Alla tierpare hade fått som en ny livsgnista efter vinsten.. haha.

Har nyss haft specialidrott, - idrott för speciella ungar, speciellt tröga ungar. :) Hehe

Hörs, fint.

terpan lerpan

DOM VANN DOM VANN DOM VANN!

Dom är väl för bra endå våra völlibåll grappar :) på torsdag är det sista avgörande matchen, vinna -> semifinal, förlora -> it's over. Så det gäller att hålla alla tummar och tår nu.
dom säger det var lättare förr, men vad är skillnaden nu? Ring 112.

Kom o slit ut äggstockarna och livmodern på mig någon. Snälla.
Varför ska tjejer behöva lida igenom en jävla mensvärk när det ändå är dom med dick som är dom stora idioterna i världen. Det är dom som borde få lida lite.


Snart ska jag gå o äta mat med camilla o theo, sen ska jag sitta i sek på herrmatchen. Samma visa som förra veckan! jag hoppas dom vinnner, dom kan slå vilket lag som helst när dom spelar som dom kan göra, men när dom har dåliga matcher så är dom fullkomligt värdelösa, nästan iallafall.

 
Bilden är snodd av fröken stenmark, och den är tagen igår efter våran träning. 


shontelle


käftsmäll

Jag skulle ta en powernap innan träningen, men den spårade såklart.. Marina ringde kvart i 8 (träningen börjar 8)och väckte mig, tack o lov för det!

Vi kör doppboll som uppvärmning, och mitt i allt ståhej så får jag en redig käftsmäll. Av misstag såklart, men helvete vad det gjorde ont.
Jag har fått x antal smällar och smashar i ansiktet/skallen, så av erfarenhet så kan jag säga att jag räknar med huvudvärk imorgon, den brukar ha en förmåga att komma dagen efter..

Imorgon är jag ledig, men som vanligt så finns det inte tid för en lugn stund. Åker med 8.56 tåget till gävle för att köra litt biiil.

14/3

Idag blev jag påmind om varför jag går omvårdnadsprogrammet.
Idag känner jag att jag verkligen hjälpte människor, inte alltid med stora saker, men som är livsnödvändiga för att överleva & som dom inte själva klarar av. Och dom visar oftast sån stor tacksamhet! 
Jag älskar att hjälpa människor, jag vill få andra att må bättre och ha ett så bra liv som möjligt. Att veta att jag hjälpt någon annan får mig att må bra.

Och sen vädret, finns det någon bättre årstid än våren? Det är på våren vi lämnar allt det mörka bakom om oss för ett tag och bara har det ljusa framför oss.

Jag är trött som ett as, men jag längtar ändå till träningen, för att för första gången på flera månader så ska jag o pertan cykla till aspenhallen. Nu är det ju bara vårtecken efter vårtecken :)

En stor kopp med kaffe och resten av dagen blir nog också goodie!slö söndagUnder tiden vi har haft matcher i allsvenskan, så har jag inte kollat på solsidan, men eftersom alla bara har pratat om hur kul det är osv, så längtade jag lite till när jag skulle kunna kolla på det. Jag har kollat på det två söndagar i rad nu, och jag tycker inte alls att det är kul. Är det bara jag, eller har dom två senaste avsnitten varit tråkiga? speciellt dagens..

Idag jag pluggat körkortsteori och inte gjort så mycket mer, jag är glad till att jag tackade nej till att vara med på motionsvolleyn, skönt med en dag som är slö rakt igenom.


i keep on running, but i can't get away from you


man skadar inte dom man älskar

Jag undrar om jag omedvetet är en människohatar..
När jag o camilla kollade på melodifestivalen så var det enda jag sa, saker i stil med "jag hatar honom", "jag hatar den där bögjäveln", "men har han damp eller", "jag hatar henne, så pinsam" osv.. Tidigare i veckan sa jag liknande saker när jag kollade på tv med daniel.
Fast tro inte att jag har något emot folk med damp, homosexuella personer osv. Jag känner personer med damp och människor som är homosexuella, och dom är underbara, så jag dömmer dom inte eller på något sätt ser dom som något negativt. :)

Det var bara som jag sa, dumt egentligen. men men.

..nej, jag kan nog inte vara en människohatare ändå.. Jag älskar människor. Speciellt min familj, mina vänner, omtänksamma människor, sånna som vill andra människor väl och dom som inte är dryga, dom som inte skadar andra människor, dom som inte är egotrippade idioter. Med andra ord så älskar jag dom som är värda att älska. :)

Usch nu är jag så mätt så att jag skulle kunna spy, imorgon lär jag ut o röra på torpet om jag ska hålla konditionen vid liv känner jag.. för att orka det och allt annat jag ska göra imorgon, så borde jag sova nu. Snart börjar en ny tuff vecka igen, så jag får ta reda på alla timmar sömn jag kan få.  God natt.
melodifestivalen 2011.

Jag har inte sett en enda deltävling av melodifestivalen, men ikväll tänkte jag kolla på finalen, men helt allvarligt, det är pinsamt hur dåliga låtar som är med. Bättre låtar måste vi väll kunna producera..

Swingfly's låt kan säkert få många röster, men kommer den klara sig bra i eurovision song contest? nej knappast. Linda bengtzings låt var den enda låten som jag tyckte kändes som melodifestivalen, (den var dock inte särskilt bra) men svenska låtar i eurovision song contest går ju förmodligen inte heller bra.
Sara vargas låt var helt okej, o den kan säkert bli populär i sverige efter melodifestivalen, but still, svenska låtar i esc är nog ingen hit..
Dannys låt röstar väl alla småbrudar på, den skulle kanske fungera i esc, men hans låt är ju bara jobbig att lyssna på.

Brolle ska det vara, låten var väl kanske inte den bästa, men brolle som brolle!


lörre

Hittade inte ett jota på thun's, eller jo ett rouge, men ingenting annat. Vi körde fel när vi skulle dit också..

Igår var ballen på krogen för första gången, jag längtar tills jag får åka med henne till  krogen. Kan inte bli annat är succé!


nu ska jag äta kasslergratäng. hörs!

i am walking on sunshine

Solen fortsätter att skina på, och om ett tag åker jag till Thun's med mi madre cammi och theo.  Jag ska köra, kult. :)

Destination - Darius & finlay <- Klicka och lyssna.


Bajen, bira och rakade brudar!

Rolling on the floor, laughing my ass of. Nej inte rikgtig, jag sitter mer i sängen och skrattar inombords.  

Har haft fredagsmys med raringen cammi. Vi höll på att garva ihjäl oss när vi tittade på varning för barn. Hädan efter så är det jag som sitter bänkad framför tv'n varje fredag kl. 21.00,  oavsett vad!

När jag gick hem ikväll så drog jag värsta vurpan. Frukltansvärt pinsamt om någon hade sett, för den där vurpan var inte nådig, och den skulle nog kunna få vem som helst att börja garva läppen av sig. Hehe.

satan i gatan sa skatan.

förnedrande, pinsamt dåligt, katastrof, det här blir andra provet jag fått/kommer få ig i under hela mitt liv. - Ja det är väl så jag skulle kunna sammanfatta dagens mattprov i matte b.
Verkar ju inte ha gått bra för någon, om det nu ska kännas som en tröst.. Nej usch.


Om en halvtimme kommer cammi o chabo, det är ju bra iallafall :)

en sväng av ville med en touch av Tsatsiki

Grapparna vann med 3-2 igår. Vilken match!

Om du skulle få för dig att blanda Ville i livet enligt rosa, med en touch av Tsatsiki, så skulle du få någon som ser ut som linköings spelare Luke smith. Trust me.

Bild ifrån google.


det står en kamel där också

En film som jag verkligen ska se, är hur många lingon finns det i världen. Titta på trailern o ni kommer bli lika kära som jag :)

we stay young through each others eyes

jag hatar hams flams o trams och allt sånt helvete. Jag behöver en biskvi.

hej hej hemskt mycket hej.

Ni suger på att komentera, förlåt, men det är sant. Det känns som att skriva med en vägg. :)

Annars då? jodå, första praktikveckan är avklarad, min handledare är grym, likaså alla som jobbar där. Jag har diskat och småstädat lite sen jag kom hem, så känner ma duktig. Ikväll ska jag seka på herrmatchen (vilket betyder att jag kommer sitta på första parket, jag kommer bokstavligen kunna känna svettlukten, tom. från dom som är bänkade, och som pricken över i'et får jag gå in gratis eftersom jag sekar) Så det är bara bra! tack för att ni frågar.

matte-hjärna sökes!

Det ser redan ut som att jag har genomlidit 7 svåra år + en vecka med brutalt festande, och den här jävla skitmatten gör inte direkt saken bättre. Nu har dom där sju åren helt plötsligt har blivit tio år, och festveckan har helt plötsligt blivit till två veckor..
Nu ska jag beklaga mig lite över matten till sanna, sen dusha o sen sova som en G U D.

det är väl upp till dig..

..men du borde titta på videon. :)


stress

Idag känns det som att jag bara har stressat.
Jag skulle egentligen ha praktik 7-16, men fick sluta tidiagare så att jag skulle hinna med tåget till gävle. Så jag fick rusa från praktiken till tåget, och att en jävla brud från arbetarbladet försökte tvinga mig att låta henne intervjua mig påväg till stationen gjorde inte direkt saken bättre.
För att slippa vänta i gävle i 3 timmar, så fick jag gå tidigare ifrån teorilektionen och springa till tåget.


Nu är jag helt slut som artist, borde plugga lite matte nu och sen sova. ska upp halv sex imorgon igen. yäy.

kanske är det så att det är jag, som är den nya Zlatan?

Vi spelade fotboll ett tag på träningen idag, om jag ska byta sportkarriär så är det nog fjuttbåll jag lär satsa på. Chansen att jag blir nya Zlatan är väldigt stor.
Träningen var rolig, dock så var väl kanske inte jag o felice så seriösa sista kvaretn, men det är smällar man får ta :)

Imorgon börjar jag kl 07.00, och klockan 14.56 så ska jag åka med tåget till gävle för att gå på teorilektion. Och sen efter det så får jag äntligen komma hem. Kännns som att det kommer bli en lång dag och att uppdateringen kommer ligga på typ.. noll.

God natt på're.


Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Alexandras födelsedag!

Min käraste och äldsta vän fyller 18 idag! Det här är bara ytterligare ett bevis på att tiden verkligen rinner iväg, jag minns när hon sa "nu är det bara 6 månader tills jag fyller år", och jag svarade med att det bara var 9 månader tills jag fyller år (Haha, ja vi är nolifers :) ), som om det vore igår!  vänta, & du kommer att få veta

Idag var jag ledig ifrån praktiken, men ingen vila o ingen ro här heller. Kl 10 åkte jag iväg med bussen, Sanna o jag skulle på möte. jää :)

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe i solen och sen laga ett par byxor. Sen känns det väl som att det är läge att städa garderoben också.  

lita inte på fotografer

Nu har jag varit aktiv i 17 timmar. Under dom timmarna har jag hunnit med 7 timmars praktik, diskat, sorterat tvätt, förtärt tid vid datorn, skurit potatis, tränat VB i 2 timmar, fikat, dushat, kollat på tv och förtärt ännu mer tid vid datorn. Just nu är jag rätt sopslut.

Att jag fortfarande är vaken skyller jag på min grymma spotifylista som jag inte kan sluta lyssna på, på glädjen som spritter runt i min kropp pga elinas körkort. Jag är så stolt över henne och så glad för hennes skull :) och sen pga hatet jag känner mot alla fotografer. jag o lissankissan kommer inte överens med fotografer, det är ju en sak som är säkert iallafall.

it's ok to not be ok


Helt rätt

"den skit som sägs bakom min rygg bemöter jag med arslet!" - Anneli Gunnarsson @ fb.bebis

Visste ni att jag har en egen liten bebis i tobo? Han bor hos den enda karln som går att lita på, jag talar såklart om min pappa.
Han heter Tackachie, men kallas för Tage. Min lilla ögonsten! Sen har han en bror också, en svart skönhet som tillhör cammi, han heter Elvis. In case u wanted to know. Hehe.
 


Ellen me ladie

Det är helt sinnes vad bra min käraste Ellenbellen är! poff och körkortet ligger numera i hennes plåska! Så Grattis raring, det här är du värd.

Och sen så kan jag ju passa på att säga grattis systra mi på namnsdagen också. :)


Bästa Elina.


praktikdag 1 - check!

Imorse ringde klockan 05.25, men faktiskt så var jag mycket piggare än vad jag brukar vara när klockan ringer halv 8. Dock är det nog bara en engångsföretelse, för att vara morgonpigg har aldrig riktigt varit min grej.

När jag kom hem så tog jag tag i världens diskberg, inte mer en rätt då det egentligen bara var disk ifrån mig och daniel, och från våran kvällsfika som vi tog igår.

Nu är jag helt slut och sitter och dricker en stor kopp med kaffe.  Det är behövligt eftersom jag bestämt mig för att inte ta någon powernap, dom har en tendens att spåra ur och bli flera timmar lång, vilket i sin tur gör att jag ligger sömnlös halva natten.. hehe.


yes u can hold my hand if you want to

Vi loosade mot åland med 3-2. Surt.
Jag hatar att jag sög röv idag och att dét var sista matchen för säsongen, för nu kommer jag inte kunna gottgöra det förens i oktober.

Sen första helgen i oktober, har vi haft match varje helg, förutom 1 helg under hösten och under jul och nyår, och nu helt plötlsigt så är jag "ledig" varje helg fram till oktober..
Helt plötsligt så måste jag själv bestämma vart jag ska sova, om jag ska åka bil och hur långt jag ska åka, vad jag ska äta för frukost och vad jag ska göra på kvällen, helt själv.
jag har egentligen ingen aning om vad mina kära amigos har haft för sig på helgerna när jag har varit högst upp i norr och längst ner i söder.. så vad ska jag sysselsätta mig med i fortsättningen? ja det löser sig väl.

Ikväll blir det förmodligen tidig säng-gång, kl 07.00 börjar jag på praktiken imorgon.. Please god, help me att inte försova mig.


" jag är hellre fet och lycklig, än smal och olycklig "

Jag kollade runt på lite bloggar, ena länken tog mig till den andra, som tog mig till en blogg som skrivs av en anorektisk 16-årigs tjej. Ett inlägg som hon gjort, stämde in till punkt och pricka. Vårat samhälle, och våran värld vi lever i är sjuk, så att det hon skrev i det inlägget, det ÄR den hemska sanningen.

" Vi lever i en ätstörd värld! Där nästan alla får ångest om de äter för mycket godis, där de varje dag visar matprogram på tv och det är föreläsningar om kolhydrater i skolorna! VI lever i ett ätstört samhälle där allt handlar om MAT, HÄLSA; Kroppen.

I ena stunden är Angelina Jolie anorektisk, i nästa har hon världens vackraste kropp, för att sedan plötsligt se gravid ut.

Vad tycker ni är normalt? Vad är vackert i era ögon? Vad lever vi i för samhälle? Där folk ser på "supersize vs superskinny", bara för att säga "jag hade helst varit superskinnt".
Det är lika farligt att vara mager som att vara fet. Kvinnor med ett BMI på 24 lever bevisligen längst- men det skiter vi i, vi vill inte leva, vi vill sitta och räkna kalorier, vi vill bli anorektiska och väga 36 kg..
Vad är det för en värld? Där man tittar passivt på den magra tjejen på gatan som inte ätit på en vecka, för att det finns överallt?! Vad är det för en värld där de vackraste kvinnorna har utstickande revben? Där våra modeller som visar våra kläder är som pinnar?"

-  http://ananasjuicen.blogspot.com/


Vem har egentligen bestämt att korta, smala och allmänt små tjejer är dom vackraste? Vem har bestämt att långa rultiga och kurviga tjejer inte är dom vackraste?
Och varför i helevete har ingen bestämt att det absolut vackraste, är att vara frisk? Att äta vad man vill, att träna när man känner för det och ha den kroppen som man är född att ha?

Våran kropp är den största gåvan vi fått i livet. För utan den så vore vi ingenting, då skulle vi vara luft. Man ska vara stolt över sin kropp, alla ser olika ut, alla brås på olika och alla har olika förustättningar. Det är bara att acceptera och faktiskt gilla läget.
Våran kropp är något vackert och naturligt, ingen ska skämmas över sin kropp.

Åt helvete med alla kroppskomplex o hela det trasket.människor suger..

..till skillnad ifrån den här fina låten.

we are walking in the water.

Vi vann mot örebro med 3-0! Kalas :)
 
Vi möter Jomala (åland) imorgon kl 13.00, sista chansen att få se en dam völlibåll match den här säsongen, så pallra er dit :)

Ikväll har jag varit helt slut. Har inte gjort något speciellt alls, ätit b&j, varma mackor och tittat på remember me.
Jag fattar egentligen inte vad syftet med den filmen är, eller vad dom vill förmedla med filmen. Och om någon frågar vad den handlar om, vad ska jag säga då liksom? " ja den handlar om en kille- tyler, vars brorsa har hängt sig, han träffar en tjej vars mamma blev skjuten och hennes pappa är polis, hennes pappa slog tyler,  hans syrra är mobbad och hans pappa är kär i jobbet?" För det är typ det filmen handlar om. Men ändå, så tycker jag att den är väldigt fin, och visst fällde jag ett par tårar i slutet.

Nu ska jag tugga lite mer glass och sen sova, som sagt, har ju match imorgon igen. :)

Down to earth

Jag gillar i vanliga fall verkligen inte Justin Bieber, men den här låten med honom tycker jag faktiskt är bra.

sherminator

Jag är verkligen helt sopslut just nu. Mina små fossingar vill nog bara att jag ska gå o lägga mig o sova, och mina knän vill nog få sig en omgång med linnementet (stavas?). Jag gillade träningen very much, för efter så var jag helt slut, möcke anfall blev det :)
Ma old m8 krisse tränade med oss också :)

Nu ska jag fortsätta kika på american pie, sen kommer kanske fille o kikar på film med ma.

Helt random bild bara.

fredag

Just nu skulle jag behöva vara rik, så att jag kan shoppa hur mycket som helst. Hehe.

Ikväll äre träning, som alltid på fredagar.. sen ska jag höra med min kära amigo fille, om damen vill umgås.
Idag på specialidrotten hände en lite rolig sak.. Vi körde backspikespel, o i mitt lag så var det jag, raymond och evve. När evve skulle serva så stod raymond framme vid nät och hade upp armarna för att täcka lite för motståndarna, hennes serve vart ett servess,  men grejen är den att raymond är så lång, så när han stod upp med armarna så touch'a bollen hans hand eftersom den var över nätkanten. Hehe, rolig information va? jag hoppas ni noterar!

Nu är det äntligen helg, vi har sista matcherna för säsongen i helgen, båda på hemmaplan ( lör 17.00, sön 13.00) och på måndag börjar vi våran praktik.. Spännande.

"tystnaden som uppstår när erika johansson försöker säga något smart i klassrummet"

Idag hade vi prov i Etik och livsfrågor, jag läste igenom allt 2 gånger, men jag tror nog jag lyckades få till ett G iallafall. Det bästa med Etik är att man kan ordbajsa sig till ett bra betyg, för i etik är inget fel typ. Kan man bara formulera o ha sa, så lyckas man.

Nu ska jag städa lite, ikväll tänkte jag ta en springrunda och sen titta på a walk to remember, har längtat hela dagen tills ikväll bara för att jag ska se den då.
Hörsråå.

it's up to you, and it's up to me

Jag skäms lite när jag säger att jag i flera dagar har haft låten fuck you right back, på repeat. Jag tor jag kanske gillar den låten för att det äntligen är någon som svär mer än vad jag gör. hehe

Brolle

Den här mannen skulle man ha hörrni!
Hehe..

tro på mitt ord

Våran praktik har krånglat jätte mycket, typ ingen har fått tag i chefen på arbetsplatsen, ingen har vetat om den haft rätt nr o massa mer.

Jag har ringt min handledare minst 20 gånger, och jag har lämnat medelanden på telefonsvararen med mitt nr osv.
Och med tanke på att vi går ut på måndag så ville våran lärare att allt skulle vara klart. Så hon ringer dit jag ringt, och efter 3 signaler svarar hon.. Så jävla typiskt. en annan har ringt sen början av sportlovet o här kommer fröllan o får kontakt efter att ha hängt i luren i 15 sekunder.. Hehe, in case u wanted 2 know.

Marina Blom 18 år.

Inatt höll jag mig vaken till kl 00.00 bara för att vara den första som grattade pertan på hennes 18årsdag! :) Jää, bra vän jag är.


tala till mig

Helt sinnes att det redan är 1 mars! Vart tar tiden vägen egentligen?

Jag har inget att berätta.. förutom att ha varit i skolan, druckit o'boy och ringt min praktik så har jag inte gjort ett piss idag.

Påtal om sinnes, har ni sett den eleganta videon på mig som markan har lagt upp på fb? Jää..

Och påtal om markan, så fyller hjärtegullet hela 18 år imorgon! Jag blir så glad för alla som fyller 18, jag vill också fylla åååår.

Juste, idag fick jag svar från ett ställe jag sökt om att få jobba som sommarvikarie på också. :d

RSS 2.0