dags att släppa det som har hänt och ta med sig det man lärt sig

En resumé av året är väl i stort sätt något som man skulle kunna säga är en oskriven lag för dom som har en blogg. Eller är jag helt ute och cyklar nu må tro.. Här kommer en lång, men väldigt äkta och ärlig resumé.

I slutet av förra året så var alla tankar riktade på allsvenskan som vi skulle spela i efter jul & nyår. Dom första månaderna av året hade jag i stort sätt inget socialt liv förutom det i skolan. Jag tränade volleyboll och pluggade hela veckorna, och på helgerna var jag antingen uppe i norrland eller nere i malmö på match. Jag hade många up’s and downs den säsongen. Men allt som allt, så var det underbart. Alla hotellnätter, hotellfrukostar, kalla bilresor med filtar och filmer. Säsongen tog slut där vid slutet av mars om jag inte minns fel. Vi hamnade på en tredjeplats i allsvenskan. Inte illa att vara sjutton år och spela i den divisionen, det må jag säga.

Hela april njöt jag av att få vara ledig på helgerna, om jag bara då visste hur det skulle bli under hösten.. Jag lärde känna en massa nya människor och jag kände mig mer fri än någonsin. Och sista april vart oslagbart!

Sen kom då maj. Värsta månaden jag varit med om på väldigt länge. Jag vet inte riktigt varför, men jag var så fruktansvärt nere. Jag skulle inte vilja säga deprimerad, för ordet deprimerad är ett ganska stort ord för mig, men jag kände mig knäckt. Jag var stolt över mig själv för att under årets 4 första månader, så hade jag stöttat ett par av mina närmaste vänner, på ett sätt jag aldrig stöttat någon förut, och jag gjorde det utan att knysta ett enda ord om det till någon, även fast jag kanske borde ha gjort det. Och dom anförtrodde sig verkligen åt mig. Men samtidigt vart jag rädd, för jag visste inte om jag, utifall jag skulle bli knäckt och illa behandlad, skulle ha någon som skulle tänka på mig och försöka stötta mig på det sätt som jag själv gjort. Idag blir jag arg på mig själv för att jag tänkte så, för jag vet att jag skulle ha det. Sen att alla förväntar sig att jag ska vara glad och skratta högst av alla vart bara jobbigt, eftersom att tjoa o tjimma var det sista jag ville. Men sen kom den vackra dagen, den 26 maj, då Camilla fick Hugo. Jag minns den dagen helt och hållet. Jag var så stolt när hon skickade bilder på honom till mig. Jag visade dom för colle och sanna och jag var så glad. Sista timmen i skolan skolkade jag o lissa lite ifrån ett prov för att gå o hämta theo på dagis. Sen åt vi glass och såg nordman traska runt på stationen i Tierp. Hah.. På kvällen gick jag hem till camilla och städade hela hennes lägenhet.
Dagen efter när jag höll den lilla juvelen i min famn, då såg jag ljuset igen..  :)

8 juli fyllde jag arton. 9 juni klarade jag halkbanan och 10 juni fick vi sommarlov och jag gjorde även min första krogenrunda. 13 juni fram till 14 augusti jobbade jag konstat. Och när jag inte jobbade så festade jag järnet. Aldrig förut har jag förtärt så mycket alkohol som jag gjorde juni-augusti. Jag hade the time of my life i somras. Det var också den här sommaren som jag och emma började hänga. Efter första krogenbesöket var vi som piff o puff. Vi söp, vi slösade pengar, vi köpte onödiga kläder och mackor, men ångrar jag mig? – Inte det minsta.

Sommaren försvann lika fort som den kom. Vi började skolan igen – sista året. Fortsatte att festa järnet med alex, emma o några andra killar o tjejer under hösten. Jag vart också väldigt förtjust i någon den här hösten. Det händer ju i stort sätt ALDRIG. Det kändes bra och jag tyckte det såg ljust ut, meen.. Hur gick det? Ja, en vän som mycket väl visste hur det låg till gick o la sig i säng med honom. Vart var jag då kan man undra? Jo, jag låg och sov i ca 2 meter ifrån dom. När jag frågade vad som hänt o vad dom gjort så ljög hon mig rakt upp i ansiktet. Men sanningen kommer alltid fram. Aldrig förut har jag känt mig så sviken. Och aldrig förut har jag heller berättat det här för någon förutom till typ emma o alex. Så, den bittra sanningen – varsågod ni som glädjer er åt andras olycka.

När det här hände så var jag mitt uppe i praktiken också. I fem veckor gick jag upp 4.20 nästan varje dag. Jag trivdes som fisken i vattnet och det var utan tvekan min bästa praktik ever :) Det var också i den här perioden som jag tog körkort :D

Sen var det tillbaka till skolan som gällde. Då vart jag skoltrött. Började på allvar med mitt o lissas projektarbete. Blev av med världens bästa lärare. Fick en ny. Tog jullov. Firade julafton. Och idag firar jag nyår.

Allt som allt så har jag lärt mig vikten av att ha bra vänner. Hellre en äkta en tusen falska, right? Jag har också lärt mig att jag faktiskt kan om jag vill. Jag är inte världens sämsta på allt. Jag har också lärt mig att jag måste våga öppna mig för människor, säga hur jag mår och hur saker och ting står till. Jag har sakta men säkert påbörjat den processen. Berättar numera nästan allt för alex. Och varför just för henne? Jo, för att hon var varit min bästa vän sen sjätte klass, och hon har alltid funnits där för mig, även när jag kanske inte förtjänat det. Det konstiga är att jag nästan aldrig berättar något för camilla. För trots allt (hon vet det nog inte ens själv) så är ju hon den jag litar på mest av alla. Hon tror nog att hon vet mycket för hon är så nyfiken o frågar en massa, men jag säger aldrig mer än nödvändigt. Det borde jag kanske ändra på..hm.. Jag har också lärt mig att jag har världens bästa vänner :)&€&/):!;@/?-!-&/':@%\$|£

Det som inte dödar dig - det härdar dig.
Måste försöka lägga det på minnet..


don't care about what people say, unless you really have to

Idag har jag städat mitt rum från golv till tak. Kan knappast finnas det minsta damm kvar.
Några små förändringar fick jag till. Inte stora, men många små förändringar leder väl till en stor förändring i slutändan :)

Kvällen ser ut som följande.. dadadam - Träning med camilla! inte alla fredagkvällar det händer att det är träning som står på schemat. Men hon frågade om jag ville, och jag hade tänkte fråga henne om vi skulle ha systermys, så då kunde jag lika gärna nappa på hennes idé :)

Natten till idag när jag, i vanlig ordning, inte kunde sova så slängde jag ihop en resumé av året 2011. Den vart mycket ärlig, lite lång kanske, och hittills så är det bara text. Not a single picture. Slänger in den imorgon medans jag är nykter. haha, skämt o sido..

Fridens

1 år sedan.

                


"Jag borde inte dricka - men jag ser inte nöjet i att vara nykter"

 

Askalas är roligt.


28/12

Oy!

Imorse strax efter nio drog mor o jag iväg till valbo. Köpte ett par skor, trosor och nagellack. Är det bara jag som tycker att mellandagsrea är skit? Det är bara rörigt och folk är som galna.

Idag är förövrigt em bättre dag än vad det var igår. iallafall bättre än vad det var igårkväll. Då ville jag bara spy min galla över någon och.. ja, jag vet inte riktigt vad.


OOOOCH, idag är sista dagen för att beställa på nelly utifall man vill ha en klänning där och få den hem innan nyår. Tänkte att ni ville veta. Jag brukar inte gilla nyår, men iår ser jag fram emot det. Vill inte ha nå spektakel med glitter o glamour, vill bara få vara med några helsköna typer, dricka alkohol, äta mat och bara ha det jävligt bra. :)

Fridens

fields of gold

I vanliga fall hade jag varit nöjd och glad med mig själv just nu, för jag har både jobbat och tränat idag o det är när jag gör sånt som jag är nöjd med mig själv. Men det här är ändå en sån där jobbig kväll/natt, (vad man nu vill kalla den här tiden på dygnet..) ni vet när man ofrivilligt tänker och analyserar på tok för mycket. Det är inte bra för hälsan. 
Sen att jag är hungrig gör inte saken bättre, men jag försöker att undvika att bli smällfet så jag bäddar ner mig nu istället och försöker få sova lite. Usch. Imorgon hoppas jag på andra bullar.

Fridens

J.B

Jag skäms lite. Men Justin har ju faktiskt levererat en bra.. Trodde man ju inte.


10.56

Jag hade en sjuk dröm inatt. tex så rullade jag ner från en trapp och dödade en igelkott genom att landa på den. Men det var inte det konstigaste i den drömmen. hualigen..

Idag ska jag jobba 13-20. Just nu är jag inte alls sugen på att jobba, men det blir nog fint när jag kommer dit. Hoppas på fler pass nu i veckan så att jag kan få lite extra para i januari. Det här är nämligen första passet i december som jag jobbar, o det blir ju inte mycket klirr i kassan. hehe.

Fridens

rubriklös

Det är en konst att finna en vänskap där man kan prata om allt, även om det som inte är vackert att prata om, och det är när man har funnit den vänskapen där den andre partnern inte dömer som man kan känna sig trygg.

måndag 26/12-11

hallå friends!

Filmen igår var väldigt bra, så den tycker jag ni ska se :)

Imorse åkte jag, alex, robin o jonas till valbo för att få trängas med alla skvatt-galna kärringar o brudar. Jag köpte dock bara ett halsband och ett par strumpbyxor (vad hände där?) Dagen har varit bra, så jag borde inte ha något att klaga på.. :)

Juste, väl hemma så provade jag min nyårsklänning igen, och efter morsans samtycke så skickade jag tillbaka den. Den satt inte som en smäck och jag hade bara kännt mig ful o äcklig i den. Har en annan klänning som är bra fin, o den ska jag ha istället :)Fridens

Möbeln på juldagen - En tradition för alla tierpare..

.. ja iallafall för dom som är 18 år eller äldre, och dom som vågar sig in med ett fake id. Men jag alex och robin bojkottar det kalaset och åker på bio istället.

Jag är inte det minsta sugen på att gå till möbeln. Visst, jag har aldrig varit där förut med tanke på att jag fyllde 18 så sent som nu i sommras så jag vet inte vad jag missar, men jag känner inte heller för att vara fucked up såhär kring juletider. Håller mig till nyår istället :)

Vi ska iallafall se sherlock holmes, så fort jag såg att Naomi Rapace är med i filmen så var min söndag säkrad.Fridens

Den omtalade julklappenLadies, försök att inte vara allt för avundsjuka.


Juldagen

Jag personligen tycker att det är jätteskönt att jukafton o allt som den innebär är slut för i år. Påsk och Julafton är jag inte så stort fan av, men midsommar o halloween gillar jag däremot.

Alla mina syskon, otto och sarah o deras barn kom till oss igår. Vi umgicks, kollade på tv, busade med barnen, åt mat - maaassvis med mat, fick besök av tomten, öppnade julklappar, kollade på julkalendern och fikade. Ja, vi firade julafton som typ alla andra också gör. Inget speciellt alltså. 

Som ni kanske har sett på fb, så fick jag en julklapp som inte hör till det vanliga. Jag fick en halvmeters dase. Hur jag ska kunna ha användning av den vet jag inte riktigt än.. haha! Det roligaste igår var nog när jag öppnade det paketet. Jag trodde att det skulle vara sprit, eller vin i en snoppflaska, men inte då. Det jag trodde var en kork var i själva verket där man reglerade vibrationen. Vi fick oss alla ett gott skratt iallafall :) 

Annars fick jag lite av alla möjliga världar, underkläder o strumpor, en klocka, smink, kalender, ett flytta-hemifrån startkit, fotografi i ram , ascoola hörlurar, biobiljett, badkläder m.m.


frejda'

Imorse gasade jag och alex iväg till Gränby för att köpa in dom sista julklapparna. Vi var snabba och effektiva och var hemma redan vid halv ett.
Idag hämtade jag också ut mitt paket ifrån nelly, och så hade ett paket ifrån h&m kommit. Ifrån h&m så kom det ett linne och lite badkläder, och ifrån nelly så fick jag min nyårsklänning. Den var inte riktigt lika fin som jag förväntat mig,men å andra sidan så vem bryr sig? ingen kommer ändå vara nykter på nyår så ingen kommer tänka på att lägga märke till huruvida den är superfin eller ej :)

Ikväll ska jag spela bingolotto. Kommer vinna så det bara sprudlar om det! eller..?

Fridens

skratt-jävla-retande

Jag kikade runt på lite olika bloggar, och så såg jag en komentar som någon hade skrivit. komentarer handlade om att headern på den här bloggen var så jävla keff, och att tjejen som drev bloggen såg ut som en sneknullad jävla hamster. Asso.. hahah?! vadfan är felet på folk? Vad är det för en jävla stil att hålla på att vara så fruktansvärt elak bakom dataskärmen hela tiden? Har man inget snällt att säga så kan man rent ut sagt hålla käften. Det är så patetiskt så att jag finner inga ord. Ska man skratta eller gråta över att det finns dom så är så makalöst dumma i huvudet så att det till och med är synd om dom?


i am done with smoking guns, we lost it all, the love is gone

Nu ska jag ta o försöka få någon ordning på fågelboet som ska likna mitt hår. Slänger i lite tjusig färg nu, och sen någon gång i framtiden så ska jag höra med sarah om hon kan ta en genomkörare med saxen. Det behövs.

En shitty bild på skiten jag ska jobba med nu resten av kvällen.
Fridens

hearts on fire

För tillfället lyssnar jag på hammerfall. lite skämigt och lite gay.. men sen är det ju bara jul en gång om året!
Idag har jag fikat med Marini, Frankie och Elise. Det var längesen just vi satt ner och pratade om allt mellan himmel och jord. tiden bara sprang iväg! 
En fråga nu - Helt seriöst, hur många av er visste att Lindesberg bara låg ca 2-2.5 timme härifrån? Jag trodde det låg typ..  i närheten av gislaved. eh..

 

Fridens


min julklapp till er..

.. är den klickbara länken här nedan


->> Mitt egna, fina, vackra, underbara och fullständigt fantastiska verk!

Ge
The tallest man on earth
The pretty reckless
Snoop dog
3 doors down
Millencolin
&
Backyard babies
lite extra uppmärksamhet :)

Fridens


Benjamin.. rätt skön ändåHan är 15.. okej, han ska vara ärlig, han är 14 år!


start the car and take me home

Det bästa med att ha lov och vara ledig, är att man kan sova till kl 12 och sen äta frukost i sängen och kolla på one tree hill hela dagen.

Appropå ingenting, så tycker jag att det är konstigt att alla inte fattar att ingen får någonting gratis. Man måste kämpa för allt, och att försöka glida med på ett bananskal och låta andra göra grovjobbet är patetiskt. Vid födseln så borde man få en liten ängel på axeln som säger åt en att se till att få tummen ur arslet och ta för sig lite, att det inte är något fel med att själv försöka få saker att hända och att man icke bör vara så lat.

Igårkväll var en bra kväll förövrigt. Bandyn sög men sällskapet var mycket bra :)


Fridens

sova, gör jag när jag dör

All död åt naturkunskap. Kommer ändå aldrig behöva den här kunskapen i framtiden. Fuckskitbajshelvetesvinfitta. Ja, det är väl så jag känner över att behöva sitta uppe halva natten för att lära mig något. den andra halvan av natten tänker jag ägna mig åt one tree hill. Dumt o sova, kan jag ju göra när jag är dö'.

Imorgon är det sista dagen i skolan för det här året, och den dagen till äran så ska Theo vara med mig i skolan ett tag. Lilltussen. Men det kommer säkerligen gå ypperligt, vi ska typ bara fika. Och sen så är Sanpet och Emma gulliga med barn så jag har lite backup om han skulle få en jobbig sockerkick eller något av fikat :)
Nej men back to work, vi ses i ett annat liv.. hoppas eran måndagkväll har varit mer rogivande än min.


Fridens

Oy m8

Att gå till skolan o bli dyngsur om fötterna är väl ändå en underbar start på dagen. Usch.

Ikväll ska jag bokstavligen plugga tills jag stupar. Det kommer bli tråkigt som fan o jag kommer vilja slita sönder boken. Men jag tänker inte acceptera ett ig på sista provet för det här året. Nej istället tänker jag peppa mig själv med att tänka på att jag bara har en jävla termin kvar innan jag är redo för att gå till arbetsförmedlingen, o ska det gå vägen där så lär jag jobba hårt för att få bra betyg!

Jag fick en fråga om vad jag hade planerat för nyår so far, och än så länge så är det enda som är riktigt bestämt att jag ska iallafall spendera nyår med Alex, Emma, Maja och jossan.


hola new year baby

Grabbarna vann med 3-1! Halleujah. Fränt.

Jag har äntligen beställt en nyårsklänning. Den är inget speciellt egentligen, svart och söt. Inget utstickande eller så, men den föll mig i smaken. Sen om jag ångrar mig när jag fått hem den, det är ju en annan femma. SÅÅ, klänningen är alltså fixad, men vad som skall ske på nyår är ju fortfarande ganska oklart. Men det är ju fortfarande ca 2 veckor kvar, så det hinner lösa sa. Vad ska ni, mina kära readers, göra på nyår? Kommentera nu förfan och dela med er utav erat nöje. :) 


people can say what they like, but i know that everything is gonna be alright


14.48

Igår kollade jag, Alex o Niklas på två filmer, men såg inte klart på en enda. Men det spelar ingen roll för tiden sprang iväg iallafall. Det som är roligt när man är med Alex o Niklas samtidigt är att det finns så mycket händelser och personer att prata om. Vi gick ändå i samma klass från 6-9, så vi har ju en del i bagaget tillsammans.
Ikväll ska jag kolla på volleyboll med Emma o Madde och sen antar jag att jag lär plugga ihjäl mig. På tisdag har vi prov i naturkunskap, sista provet det här året. Hale-fucking-lujah!


Födan igår, gott.


Fridens

fett

Det här kommer bli en fetto-dag.

Nu hade jag först och främst tänkt ligga i min säng och titta på oth, tänker inte göra en enda vettig sak. Sen ska jag och Daniel äta pizza. Och som om att det inte vore nog så ska jag och alex kolla på film och äta glass hela kvällen.
Sen något som suger dase helt och hållet, är att jag håller förmodligen på att bli sjuk, igen! Snoret rinner och jag känner mig allmänt loj. Och dessutom håller jag på o få en vagel på högra ögat. ohlala, underbara lördag..Fridens


i am lost between elvis and suicide

Men hajje!

Trött, förkyld, och rätt glad ändå. Ja det är väl så diagnosen lyder just nu.

Efter en rätt soft dag i skolan så har jag varit på middag hos camilla och sen hängt med marina hela kvällen. Vi har kollat på tv, ätit chirre och skrattat. Nu har jag precis avverkat ett fyllesamtal med alexandra, asso.. haha, det är ganska kul med sånna ändå! :)

Nu ska jag kika igenom en hårddisk som jag fått lånat av daniels kompis, och sen tänkte jag somna till en film. Höres rå!

Fridens 

15 December

Varje kväll den här veckan så har jag suttit och nött matte. Under hela veckan så har jag lyckats gjort 1 tal. ETT JÄVLA TAL! och det gjorde jag med hjälp utav Camilla.. Så ni kan ju tänka er hur jag kände när det var dags för matteprov första lektionen imorse. Jag hade ställt in mig på att hela dagen skulle bli förstörd pga att jag skulle få ett frodigt jävla ig. Men sörrni, så vart icke fallet. Istället gick jag ifrån klassrummet med ett prov som låg 1 poäng ifrån VG. I vanliga fall hade jag blivit arg för jag vill helst ha vg eller mvg. Men ack så glad jag vart nu. Jag är dålig i matte, verkligen dålig, så när jag fick ett vg- på sista provet i kursen matte b var jag bara så jävla glad och lättad över att vara klar med den där kursen. Nu tänker jag aldrig mer öppna en mattebok!

Nu ska jag göra klart 2 näringslärauppgifter och skicka in dom hade jag tänkt, o sen är jag klar med den kursen också! Och den här dagen tänker jag fira med att tvinga mig själv med att utstå en lång springrunda och lite fys med camilla. Hallelujah!

i'm gonna show you what i am made of

Oy mates!

Först och främst så kan jag berätta att jag idag vaknade upp med träningsvärk i högra armhålan, i rumpan och i ryggen. Underbar känsla!
Sen kan jag berätta att det var så jäkla roligt att spela volleyboll med tränare igen. Deras tränare verkar förövrigt vara jättebra, körde bara en massa övningar som jag aldrig gjort förut :) När vi var klara med inbollningen (typ som uppvärmning, för er som inte fattar) så hade jag en saftig puls och jag var redan svettig. Jag kunde inte ens minnas att volleyboll kunde vara så jobbigt. Det var bara 4 tjejer från uppsla som var och tränade igår, så det var ganska soft för mig o felice. Och då fick jag chansen att lära mig deras namn också. Det var tydligen någon som hade åkt utomlands och någon var sjuk etc.
Kände mig som en ny människa efter träningen. Så länge vi är välkomna så tänker jag absolut åka o träna där flera onsdagar. Dom har träning på måndagar också, men då är den så sent så det passar inte riktigt.Fridens

Jora såatte

Imorse mådde jag som ett helvete. Jag har börjat få sån där ständig huvudvärk som jag jämt hade förr. Jag har varit så glad och tacksam hela den här hösten för att jag för första gången sen sexan har sluppit att ha ont i huvudet 5 dagar i veckan.
Jag har varit hemma ifrån skolan, och nu har jag lite dåligt samvete. För det är nämligen så att jag har pratat med Sofia ifrån Uppsala och ikväll ska jag åka dit och träna med dom, och jag får jämt dåligt samvete när jag inte är i skolan men sen på kvällen hittar på något.

Jag är iallafall ganska nervös inför ikväll. Jag har liksom inte tränat seriös volleyboll sen vårsäsongen slutade, och det var ju i mars/april.. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Jag har samma prestationskrav på mig som jag har inför match, - alltså ganska höga.

Kommer säkerligen bli förbannat roligt det här. Woop Woop.Fridens

Uh.

Jag hatar matte. Jag avskyr matte. Jag fattar mig inte på matte. Jag vill slita sönder bokjäveln o bara grina. Jag vill slita mig i håret och skrika. Helst av allt så vill jag ha det kommande och sista matteprovet avklarat, en vän att först få svära o klaga inför och sedan kolla på en bra svensk film. Stockholm boogie eller nåt. Jävla skitmatte. Så ja, nu vet ni det. Matnyttigt o bra.


Studenten 2012

Idag har vi pratat om studenten i skolan. Och ni anar inte huur mycket jag längtar tills vi springer ut den 5 juni 2012. Helt galet att det snart är min tur!
Varje gång jag har tittat på när folk här i Tierp har tagit studenten så har jag alltid tänkt att jag inte kommer våga springa runt i Tierp o vara helt galen och alldeles fylld av lycka. Och att jag ska våga springa ut inför alla som är och tittar, och bara skrika, dansa och vara allmänt crazy, det har inte ens funnits med på världskartan. Men nu, ja nu är inte då, och nu vill jag inget hellre än att hoppa, studsa, jubla och dansa inför alla det där människorna.

Vi har en sån rolig termin framför oss. Visst, den kommer även vara väldigt jobbig, projektet den perfekta människan ska in, projektarbetet ska in, svenska nationella ska göras osv. Men allt roligt kommer att väga upp det jobbiga så att det bara skriker om det. Det vi har att se fram emot är bland annat en fet jävla studentkryssning & studentskivor. Sen står vi där, i våra fina vita klänningar med våran fina studentmössa på vårat huvud. Ryser i hela kroppen ja


Bild ifrån Roberts student i somras.

paow, pissie och dissie

Förutom några vänners- och några randombloggar, så läser jag 3 bloggar som skrivs utav inga mindre än Dessie, Paow och Kissie. Och skulle jag välja att leva som någon av dem gör, då skulle jag utav tvekan välja att leva som paow. Jag skulle så mycket hellre supa, leva rövare, besöka världens alla länder, bära kläder som jag tycker om och inte för att andra tycker om dom eller för att dom är dyra, tatuera in lite spontana tatueringar på min kropp, festa med s.k drägg och inga typiska stureplans-typer osv, än att vara "rik", bli ambassadör för någon produkt, gå på fina event, sitta och dricka champagne med några fina typer och hålla på o operera mig en massa för att bli nöjd med mig själv. Just saying..


Bild tagen ifrån google.


en liten vettig tanke som är tagen ur ett väldigt konstigt tankesätt

Har ni tänkt på hur lätt det är att visa medlidande och verkligen visa att man finns och att man bryr sig när någon närstående mår dåligt, men att det tydligen är så mycket svårare att verkligen vara glad och lycklig för samma person när den mår bra, och verkligen har lyckats med något, nått sitt mål osv..?

Jag kan känna att när man är i en svacka, och en massa vänner hör av sig o yadayada, så tänker man (iallafall jag) ofta att "tack för att dom där människorna finns i min närhet. Tack för att dom bryr sig om mig". Men egentligen, dom som verkligen bryr sig, borde det inte vara dom som då också visar sig, visar glädje och stolthet även när man kommit dit man för stunden vill komma?
Jag säger inte att det är fel att visa att man bryr sig när någon mår dåligt, absolut inte. Bara det att jag tycker det är konstigt hur lätt det är att visa sig när någon behöver stöd, medans det ska vara så svårt att visa sig när någon har lyckats med det ena eller det andra.  Precis som att man inte ska behöva gå och bära på en massa sorg ensam, så ska man väl inte heller behöva gå runt o vara glad helt ensam utan att känna stoltheten från flera andra. Beror det på avundsjuka, dålig självkänsla eller egoism mån tro?Fridens

Lycka

Den största lyckan jag känner just nu, är lyckan över att få sova helt själv i min alldeles egna säng. Lyckan är så stor så att jag var tvungen att förmedla den till er i form av ett fult litet inlägg. Ganska patetiskt ändå.
Nu längtar jag tills jag sover, så därför stoppar jag nu in hörlurarna i öronen och låter musiken söva ner ma.

Fridens


hela veckan har jag väntat på fredag, lördag, söndag

Kassa bilder - jovisst. Men enjoy dom förfan :)


this is far from over

Kär. Jag är kär. Helt förälskad. Burlesque må vara den bästa filmen någonsin. Jag fullkomligt älskar den.

Annars då? jo jag hade väl en kalas fredag igår med alex o grabbarna. Sov i karlholm inatt och idag när jag kom hem så var det bara att svira om för jag lovade camilla att även passa dom små grynen medans hon spelade match. Dom vann med 12-0, inte ens roligt ju. Thank god för anneli, utan henne så hade jag koolavippen under matchen. Theo satt inte still en enda sekund.

På eftermiddagen så kom alex på mat o sen åkte vi till örbyhus och kikade på olivias lucia. Dock hann vi inte se klart hela för theo vart lite rasslig i kistan, så istället åkte vi till pappa och fikade. Just nu ligger jag i camillas soffa o är helt utslagen men samtidigt nöjd med dagen. Theo och hugo har sovit sen nio ungefär, båda rann ner i säng. Nu ska jag ringa camilla o hota na med ett helvete om hon väcker mig när hon kommer hem och sen söva ner ma.

Fridens

Fredag

Idag skulle jag kunna skriva ett långt inlägg om åsikter. Men jag nöjer mig med att säga att jag anser att det är respektlöst att inte acceptera att alla människor inte har samma åsikt kring allt när man diskuterar småsaker. Och jag hatar, verkligen hatar, när folk inte lyssnar klart när man försöker förklara vad man menar, utan börjar argumentera emot istället. Men nåväl, nog om det. Nu är jag påväg till karlholm för att förfesta med Alex o Robin. Både marina o Emma är sjuka, o fillan skulle få besök från Finland, så det vart bara jag o Alex som drar in av oss tjejer. Men det kommer säkerligen bli kalas ändå. Ha en fin fredag, o Emma o pertan, krya på er!!

Fridens


Raise your voice

Jag tänkte slå till o skriva något seriöst och något som jag verkligen tycker, men sen kom jag på mig själv med att vara för arg o irriterad för att göra något sånt ikväll. Risken att trampa på några fötter är stor.
Istället tänker jag försöka se fram emot det positiva som väntar mig den här helgen.. Imorgon tänkte jag o några brallisar dra en utgång o besöka heartan. På lördag ska jag, alexandra och Theo dra en reprisare på förra året och åka och titta på olivias luciatåg i örbyhus. Förhoppningsvis får jag litt Julkänslor då, för dom ligger på noll nu. O på söndag hade jag tänkt titta när killarna spelar match. Det blir alltså det bästa av olika världar. Nu är det väl tanken att jag ska sova. Eventuellt att jag inte kommer kunna somna förens där vid 3-snåret. Precis som vanligt. Men det ser ju bra ut att jag lägger mig redan nu iallafall..


8onde december

Skitdag.

- Skit-jävla-helvetes-matte.
-
Skit irriterande människor som gått mig på nerverna.
- Skitfilm på samhällen.
- Skit vidrig lunch.
- Skit dryg svenskalektion.

+ Bästa Colleh skjutsade hem mig efter skolan.
+ Camilla var nice att hänga med.
+ Jag kände för att älska mig själv så jag dammsög, diskade, torkade golven, tvättade badrumsporsllinet och städade mitt rum. Nu älskar jag mig själv igen.
+ Kärlek till julkalendern. Fedt bra.

Skitdag rakt igenom. Trots de små ljusglimtarna på eftermiddagen.. Nu ska jag gå med mor min till vivvi o sen skall jag ut o röra på flärret.

Fridens


Baby you're a firework

Jag känner ett stort begär utav att blogga. Dock vill jag skriva något vettigt och just nu har jag inget vettigt att berätta..
Teaterföreställningen var väl bra. Skådespelarna var verkligen jätteduktiga. Men det där med att sitta i nästan 3 timmar och titta på teater är nog inte riktigt min grej alltså.. Nu lär jag sova för att orka upp med att åka till skolan imorgonbitti och ha matte och få känna mig sådär fullkomligt hjärndö' igen. Hata matte. Hata.


Fridens


Tjaa

Chillar hos Camilla i väntan på att lissa ska komma till Tierp o vi ska gå o äta en tjusig middag på Bennys. Ikväll vankas teater i Uppsala med klassen. Vi ska se på romeo & Julia. Kommet hem tidigast 23 ikväll. Känns sådär. Nåväl, nu ska försöka roa Theo lite.

Fridens


17.23


völliböll

Som ni säkert har förstått så älskar jag volleyboll. Och som ni säkert också vet så lades vårat lag ner och sen dess har jag tränat korpenvolleyboll i den mån jag kunnat. Och ibland när jag i min ensamhet börjar tänka sådär konstigt som förmodligen bara jag tänker, så händer det också att jag tänker på völlibölln och då kan jag bli så jäkla ledsen. Jag saknar volleybollen så som den var förra säsongen. Jag saknar hela paketet. Laget. Gemenskapen. Matcherna. Jag saknar att få spela match. En enda seriös volleybollmatch skulle betyda så mycket. Jag saknar att varje måndag få läsa i tidningarna om hur vi tog hem seger efter seger efter seger. Ni som själva spelar en sport som ni älskar, ja ni förstår ma nog. 

Nu ska jag byta outfit och ta mig ut o springa en sväng och sen åker jag till hallen och spelar lite völliböll och latchar med marina. Just nu är dampbarnet i mig i sitt esse och då finns det inget som passar bättre än att umgås med märini. tösabiten min.Sista bilden ger ma rysningar genom hela kroppen.

Fridens


5 december

Hajje!

Imorse åkt jag o lissa till skolan till 9, dvs 3 h innan vi skulle ha första lektionen, bara för att jobba på Projektarbetet. En del utav det vi har valt att arbeta med är en typ av välgörenhet. Vi känner väl att ordspråket ingen kan göra allt, men alla kan göra något, används på tok för lite. För det är ju faktiskt så det är, ingen människa kan ensam skapa världsfred och rättvisa, ingen ensam kan stoppa hungernöden, naturkatastrofer osv, men om alla skulle göra något, så skulle vi tillsammans hjälpas åt att göra världen lite bättre.

Nu ska jag gå och äte mat. Är hungrig som fan.

Fridens


believe me, i don't want to go

Jag är en sån nörd. Jag kan lyssna på samma låt om och om igen i flera timmar. För tillfället så nöter jag på when i held ya, men den är ju fädt bra o då känns det ändå ganska bra att nöta den.

Nu ska jag gå och äta ett ägg samt kolla på The social network. Kanske. Eventuellt. Nu vet ni eventuellt vad jag ska göra. Coolt.


Slänger in en bild på Hugo som lärt sig att sitta upp helt själv nu :)

Fridens

2a advent

Hej hej hallå!

Mår fint? hoppas det iallafall.

Idag har jag burit saker så att jag nästintill fått blåsor i händerna, samt umgåtts med Alexandra en stund.

Just nu har jag inte mö mer att säga förutom att det här vart ju ett vääldigt onödigt inlägg.. Men vi höres ju!

Fridens

hey dude


you keep me from falling apart

Igårkväll hade jag det bra fint. Vi gjorde väl allt och lite till.. Spelade spel, lyssnade på musik, pratade spöken, provade hattar, hade armbrytning, tummbrottning och mycket mer därtill! Jag kom hem vid tre inatt och halv nio gick jag upp för då hade jag lovat att följa med pelle o mamma till Gränby idag. Fedt jobbigt.

Kom hem ifrån camilla för en stund sen, hon har bjudit på mat ikväll. Och resten av kvällen ska jag chilla med mor min för en gångsskull och vi ska äta räkor och skagentoasts. Pz!
Förlåt för dålig kvalitet, men bättre bilder än såhär vart det inte!

Fridens


Make love, not war!

Bestämde mig lite i sista stund att åka till karlholm och umgås lite med Alex, Maja och Josefin. Så just nu sitter jag på bussen. Känns bra att ha något att göra. Dom få fredagarna som jag är själv på, till en början tycker jag jämt att det är jätte skönt att få vara själv. Bara ta det lungt, bada lite och kolla på film. Men när halva filmen har gått så börjar det krypa i hela kroppen. Jag har gått och blivit beroende av att umgås med folk hela tiden tror jag. För lite mer än ett halvår sen så hade jag inga problem alls med att vara ensam o softa en hel kväll (syftar nu på kvällarna under helgen) men nu går det inte längre.
Nu tackar jag för mig, för den här gången.

Fridens


111202

Jag kunde inte sova inatt så istället låg jag o pluggade halva natten. Men idag när vi kommer till skolan så får vi reda på att vi inte ska göra något prov.. Hur surt?!
Och idag hade vi en superintressant lektion. Det kom en kvinna som var medium/präst/spåtant. Älskade hela hennes föreläsning. Och det bästa var att man fick ställe hur många frågor som helst och hon svarade på alla. Sen var det bara ett + i kanten att hon var asrolig och urskön! Nu ska jag åka o handla åt mor min. Vad händer ikväll? :)

Fridens


5 Sanningar

  • Jag får alltid en klumpi magen och en bild i huvudet om att jag ska krocka, då jag kör bil och möter en lastbil.
  • Jag älskar att skratta. Det är det bästa jag vet.
  • Jag har ett ganska hett temperament och kan bli redigt förbannad för ganska små saker.
  • Jag kan hänga upp mig på när folk skriver haha i bland annat sms, och jag anser att det där haha'et inte alls passar där. Typ i sammanhang som om när någon frågar vad man är för sjuk och så är man kanske magsjuk, och så får man följdfrågan om man har spytt mö och man svarar att man har en hink vid sig för att sist hann man inte till toaletten, och så svarar personen något i stil med " haha, spydde du på golvet då eller?".  Eller när någon har gjort något jävligt dumt, huggit en i ryggen och sparkat en i magen, och säger typ.. "Haha, ja det gjorde jag. skäms för det nu efteråt." Vaddå haha!? ska väl förfan inte va nå haha där.
  • Jag älskar mig själv när jag kommer hem från skolan eller jobbet, går upp i mitt rum, och ser att jag bäddade sängen innan jag åkte.

 


1/12-11

Vistelsen i Stockholm sög som innihelvete. Helt värdelös för en sån som mig som inte är intresserad av att gå på KTH eller någon annan jävla skitskola. (Fast tack KTH för tygkassen) Jag, lissa och sanpet gick runt o släpa benen efter oss en liten stund där inne men sen gick vi ut ifrån byggnaden och gick till Willy's istället.

Jag sov både till stockholm och från stockholm, så att jag får sova något inatt är väl bara att glömma. Inte för att jag får sova så mö nu förtiden ändå, men..

Fridens


SACO-mässa

Jag vart aldrig riktigt sjuk igår, så just nu sitter jag på en sketen buss påväg till stockholm. Längtar till vi ska åka hem.. Hehe. Svar ja, jag är ganska negativ o rå idag.

Ha det fint!


RSS 2.0