Lörre

''Hej brush du luktar usch, borde ta en dush'' Tack vare fillifjonkan så har den meningen satt sig på hjärnan, går och säger det hela tiden.
Idag har jag hunnit med att köpa mig ett par bralls, övningskört, varit på julmarknad, där fyndade jag en ring och en lite rolig present till Camilla. Han jag köpte den av bara drev med mig hela tiden, har nog aldrig blivit så blondförklarad..Haha.
Sen gick jag till möbeln med mamma, fyndade lite smått och gått. Bla. Cykellyse, ramar, pennor ( med svampbob på. haha.. ) en skjorta, en blusaktig sak och guldiga och leopardmönstarde muffins/bull formar. Tänkte köpa mig en redig björnfitta inför vintern, men det blidde icke så.
Ikväll blir det lungt som i graven. Ante, Sarah, Thyra  o Challe o Theo kommer sen. Jag har samling klockan 10 imorgon så det är ingen ide att jag är ute och härjar, då kommer jag aldrig orka gå upp imorgon. :P
Allez ola ole
Jag kommer ihåg när jag o marina babysatt Theo o Jamie och det var eurovision song contest på TV, som vi Diggade  den där låten!
Smell u later.

Kommentarer
Postat av: Marina

haha jaaaaa, fifän så kul vi hade!!

2010-10-11 @ 10:55:11
URL: http://marinablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0