nyår

Just nu är jag med alleballe o ellen. Vi har sprungit runt på varenda affär som finns i terpan och handlat mat, svensson det slöarslet kommer direkt till maten. :) ikväll ska vi äta mat , spela spel och tävla lite hemma hos mig, sen åker vi till sanna o brudsen o grabbsen. Blir grymt det här :)
Nu lär jag försöka få ordning på tjäjärna, dom spårar,

hey little sistah what have you done?

Snart kommer ralle hem ifrån chile, äntligen så kommer allt att livas upp lite. Han är så rolig. Då ska jag ellen o han åka pulka.

 


ajs håcki

Evelina bjöd mig på hockey idag. Vi satt näst högst upp i läkerolen, jag kan väl säga såhär: höjdskräcken gjorde sig påmind. heh..

Anders P är en riktig gentleman han, fixar taxi o grejjar och har sig.

Kom hem för en halvtimme sen och nu lär det bli sängen. Imorgon har jag en massa saker att göra.

 

 

"vadå hookin'? vafan vi skulle ha haft en sån där ordslagsbok" Ibland vettni, total hjärnsläpp


30/12

Lär ta och städa idag, sen åker jag på hockey med evelinus. Men först frukost, hungrar ihjäl annars.

 

Heppåre


life is a flower

Egentligen var min tanke att skriva något som verkligen kom ifrån hjärtat nu, jag skulle ha förklarat varför jag tänker och gör som jag gör när det gäller den här saken. Ja skulle ha avslutat inlägget med att berätta att jag hatar tangenthelvetet som är glapp och att jag ångrar luggen.. Anledningen till det var för att jag för en halvimme sen var less, irriterad, arg och det kändes som att det enda rätta var att lägga sig ner och dö.

Men så loggar jag in på msn, det första som händer är att ellen skriver " jag har väntat på att du ska logga in :) ", min lilla älskling, hon är så söt.

Sen 30 sekunder senare så skriver olivia till mig på fejjsan, hon är så kärleksfull och underbar olivia. Hon lyckas i alla situationer få en på bättre humör.

 

Och under loppet av en minut så kändes det inte längre som att jag behövde skriva det jag hade tänkt att skriva, en ny livsgnista tändes. Faktiskt.

Åh vad tjejerna är bra.


hey sucker with no self esteem

Resumé del 4


September

en rätt händelselös månad, började plugga en massa igen och träningarna var i full gång också.


Jag tog några fina under armarna och åkte på 80-tals fest. För första gången vistades jag i samma lokal som någon som hade sprayat en massa nanospary i, det kom tårar ur ögonen och det kändes som att man blödde näsblod. Lisa och jag stoppade ett bråk också. hehe.

 

Jag och lisa började dricka kaffe. Dom första två veckorna pinade vi i oss skiten, men sen blev det helt okej gott.

vi började av någon anledning att spela kronan, vi letade upp ett ställe som är hemlighetsstämplat och vi började använda en lokal som högergsskolans elever har röstat fram som läskigast. ehe..

 

Vi tog skolfoto med värsta tänkbara fotografen. Han förnedrade oss..

 

oktober

Under oktober, november och december spelade jag match varje helg, förutom en.


Jag skaffade mig en söt liten tatuering. hehe. :)

 

seriematcherna började, vi vann och vi vann. Under säsongen (oktober-december) spelade vi 14 matcher och förlorade inte en enda.

 

jag fick en fläskläpp av raymond på specialidrotten

 

daniel fyllde 19 och theo fyllde 1 år!

 

 

Var på halloweenfest i vattholma.

Resultatet:

 

Det får räcka så. puss och hej leverpastej :)

 

 


28/12

i måndags när jag var och trimmade håret, så tog jag mitt mod till fånga och klöpp lugg.

Om jag ångrar mig har jag inte bestämt än, visar sig med tiden..

 


Kungsberget

Idag har jag varit i kungsberget med elina och anders. Dom  var värsta proffsen och jag var väl raka motsattsen. Men det var jätte kul och det gick bättre och bättre att åka. Man blir lite småstolt när man åker ner för en "värsting" backe utan att ramla. hehe.. :) Dagen var som sagt kanon, och nu är jag helt slut som artist. Ikväll blir det soffhäng, mycket annat orkar jag inte med.

 


juni - augusti 2010

Det här med 3 månader i taget funkade inte så bra, så jag kommer ta så mycket jag känner för åt gången.. :)

 

Resumé del 3

 

Juni


Den första juni ( för att vara exakt.. ) så åkte jag in till darkwell och piercade naveln. Fina svensson satt vid min, hon var dock mer rädd än vad jag var.. :P

 

Simon tog studenten.

'

 

Vi fick sommarlov. det firades med grillning i karlholm och sen med fest i terpan. Ralle hade 18års fest :)Jag och kristin invigde sommaren med att sova en natt på hennes balkong. kallt och myggit men viking som man är så fixade man det galant. Någon dag efter den natten sp var vi till katalin och kollde på the baseballs. Vi lyckades komma längst fram, vilket var helt okej med oss.

 

 

Eftersom jag inte lyckades skaffa något sommarjobb, jag sökte som en galning men det är ju nästintill omöjligt att få, så gled jag mest runt med alexandra hela juni, vi solade, partajade och hade oss.

 

Jag firade midsommarafton med alexandra, vi grillade först i vendel sen åkte vi till tierp på fekke. Det var förbannat kul och helt galet. Fick mig årets första dopp då också, med kläder på o allt. dagens ungdom.. ;) Bästa midsommarafton so far!

 

 

Juli (Jag är inte den som släpar runt på en kamera, så gott om bilder blir det ont om)

 

I början av juli spelade jag en turnering i hedesunda med kristin och ett par gubar. Vi vann rätt så enkelt hela turneringen. :)

Jag var med alexandra i stort sätt hela tiden. Det vi gjorde var typ att sola, bada, spela beach och bada i mehedeby med ett gäng grabbar flera gånger i veckan under hela sommaren.

 

Jag åkte till ön och till gudingedansen med elina och alexandra, vi dansade, träffade folk och hade det bra.


Jag kommer aldrig glömma hur alexandra vid ett tillfälle på en båtbrygga i hedesunda skulle räkna.. en sak.. - ETT TVÅ, TRE , FYRA, FEM , SEX- SEX STYCKNA!


Augusti


Jag och alleballe var hundvakt till chapplin. Den enda stora hunden som jag inte är rädd för. :)

 

Jag och krisse skulle åka till östersund till hamnfestivalen eller var sjutton det heter nuigen. Vi åkte dit, det luktade skit och regnade, så vi åkte till österby och gick på eldfesten ist. Det spöregnade och blixtrade. Efter ett tag så rann det regnvatten i ansiktet och man var inte torr någonstans, precis som om att man stått i dushen. 

 

Jag var mycket med elina och vi tog fram våran modiga sida och hoppade ifrån klipporna(?) vid bergstäckten.

Jag åkte mycket till bergstäckten med marina också, vi höll i simskola för ungarna på mammas jobb. Jag träffade mitt största fan, en liten prince.

 

Helgen innan skolan började så åkte jag till leksand över en helg med kristin, adde, eken och adde. Vi spelade spel, spelade minigolf, var på leksand sommarland lördag-söndag.

 

Skolan började igen. Lärde känna niccolle som började i våran klass, typ smartaste människan jag känner. :)

 

27/12

nu har jag gjort något nytt ska ni veta. Hehe..  shit pommefrites.


På återseende


April - Juni

Resumé del 2.

 

I början av april drog sanna o evelina B till med ett galejj i folkan  i karlholm för att fira att dom blitt 17 barre.

Under den här kvällen fick jag lära känna sköna brudar ifrån karlholm. Jag fick höra att jag pratar för mycket, och jag varnade folk för att röka, då dom förstör sina alveoler. Jag tror ingen som var där har glömt det..

 

Helgen därefter hade Tierpvolley avslutningsfest. Jag fick pris för årets stjärnskott. Vilket påverkade mig väldigt, mitt självförtroende höjdes med flera steg.

Blek o jävlig var man å.


På årsfesten tackades jonas för sitt engagemang i klubben. (han och hans familj skulle flytta tillbaka till skåne) Vi hade haft honom i specialidrott och när han började prata om oss så blev han ledsen i ögat. Och det gjorde alla andra  blev ledsna i ögonen, och det slutade med att han beordrade alla att ge oss som gick på specialidrotten (jag och felice var dom från specen som var där) feta applåder. hehe.

 

Någonstans i april så klämdes det in en nattbandy också. ovärt att nämna egentligen.

 

Sista april kom och sista april gick. Var i uppsala med krisse först, sen åkte vi till tierp och begav oss till centralgatan. Grillade och hade det förjäkla bra hemma hoss syrran tillsammans med henne, anneli, matilda, lina, mickan, krisse, frida och jenny.

Vi dansade limbo, och där, mitt i alltihopa så insåg jag min limbotalang. ehe..

 

Vi tjejer i klubben som var födda -93 och -94 spelade SM för flickor u19 i katrineholm i början av maj och hamnade tillslut på en 6plats. Dock borde vi kommit bättre, men det finns domare och så finns det domare. Men jag hade ruskigt kul och kommer sent glömma den helgen.

 

Den 28onde maj blev jag för första gången faster. Älskade Thyra kom till världen. Känslan som kom när andreas ringde mitt i natten och berättade att hon kommit till världen, är lika obeskrivlig som känslan som kom när camilla ringde mitt i natten och berättade att theo hade kommit till världen. Det går inte att förklara med ord.

 

Min klass drog ihop en klassfest på djupön. Först var det bara vi sen kom väl halva komun, typ..

Min mamma och moster fyllde år och deras present till varandra var att dom skulle åka till kroatioen en vecka, så där var man hemma själv en vecka, satt absolut inte fel.

 

Juni tar jag en annan gång. Jag känner verkligen för att sova. He He.


Janurai - Mars 2010

Att år 2010 strax har nått sitt slut skrämmer mig lite. Det här året har gått så fruktansvärt fort. Jag kommer ihåg hur jag elina och marina kollade på fast & furious vid cirka halv sex på morgonen 1 januari, som om det vore igår.

 

Om inte alla ( dom flesta iaf ) som äger en blogg, inte redan ahr gjort det här, så kommer dom väl inom en snar framtid att göra det. Jag talar såklart om att göra en resume av året som gått.

 

För att slippa alla små detaljer, datum och skit, så tar jag 3 månader i taget. Dock var dom tre första månaderna väldigt händelselösa. Och sen har jag minne som en guldfisk också satte.. :)

Januari - mars

Året började väldigt bra, jag var med elina hela nyårsafton och dagen efter. Jag minns hur jag hade höga förväntningar på året, och precis som många andra så tänkte jag " nu ska jag förändra mig, jag ska bli seriösare, våga förändra mitt utseende" gick väl som det gick med det. Jag är fortfarande lika löjlig o omogen.

 

I början av januari så fick jag upp mina ögon för innebandy då jag marina aka. pertan och kristin följde med camilla till alunda och kollade på hennes innebandycup. Jag insåg också hur roligt det är att titta på herrmatcher, då dom verkade ta allt så personligt och det nästan blev slagsmål efter varje liten tackling.

 

Någonstans i mitten av Januari så fick jag, Elina aka ellen och camilla aka miss cammi, för oss att göra något som liknade en parodi av swedens next top model.

Egentligen så hände inte så mycket i januari, jag var väldigt mycket med Elina. Och efter en säsong med nästan bara förluster så började vi (mitt lag, som bestod av unga och väldigt orutinerade spelare) vinna lite matcher, vilket resulterade i att vi höll oss kvar i division 1.

 

Februari & Mars

Elina fyllde 17 barre, som firades hemma hos henne med ett par tjejer. 

Efter en pinsam ungdomscup i uppsala, så bestämde vi oss för att dra ihop oss junisar och ha en kväll bestående av melodifestivalen, tacos och singstar tillsammans. Kanske den bästa iden vi fick under hela året, den påverkade oss alla på ett posetivt sätt.

'

Det var väl också under den här kvällen som vi insåg hur smygkär marina var i tobbe. haha :)

 

Mycket mer roligt hände väl egentligen inte, jag satsade mycket på att sköta skolan, volleybollen osv.

 

Det var också under dom här månaderna som jag insåg hur sällskapssjuk jag är ( djupt jäkla långt inne ).


Världens finaste

Dålig bild, mycket dåligt. Men ääh.. :)


bilder 24-26/12

Julafton


25-26 December

i'm your hell, i'm your dream, i'm nothing in between. I'm a bitch.

Både camilla och otto skulle jobba i helgen, så jag passade theo från 13 igår till cirkus 15 idag. Jag lekte och tjoade, lagade lunch, matade, böt en sisådär 7000 blöjor, duschade av gossen, gav välling, var ute och gick, diskade, böt ännu fler blöjor, gjorde välling mitt i natten, gav frukost, kollade på barnprogram, kollade på barnfilmer, mös, tjoade och lekte ytterligare lite till.

Men jag hade tur, hälften av dem där sakerna hade jag hjälp med. Alleballe kom och gjorde mig och thesing sälle hela kvällen, natten och fram till 12 idag. Hon var kvällens räddare i nöden. :)

 

Veckan är rätt fullspäckad. Gött!

Nyår är helt klart överskattat, men ändå så kan jag inte låta bli att längta lite.. okej rätt mycket.

Imorgon har jag tänkt att ställa klockan på 7 så att jag hinner gå iväg och sola innan vi åker till valbo. För efter att vi har varit i valbo så finns det inte en chans världen att jag hinner lägga mig och öka risken att få hudcancer..

 

Tack och adjö.


lookin' for a bf?

Alla singelbrudar som letar efter en 'karl' kan ju se hit!

 

Om ni vill ha en lång (191 cm), smal, kramgo, omtänksam, oftast speedad och vältränad utan att träna-kille, så finns det nog ingen som passar bättre än per, min lillebror. (-94)

( haha, ja jag vet att jag är aningen störd. )

 

 


you are my world.

Igår kväll när jag skulle sova så kunde jag inte somna, låg bara och vred och vände på mig. Så jag började storstäda mitt rum, va klar vid halv 4 i morse. Man ska ju ta vara på alla tid.. ;) haha.

 

Jag har haft en jätte bra julafton. Åt julbrunch hos pappa i tobo imorse. Sen åkte jag och company till mamma. vi kollade på kalle anka, busade med dom små, åt en massa mat, tog emot jultomten och fick oss julklappar, sen bara umgicks vi med varandra, thyra och theo lekte med sina leksaker och vi fikade lite.

Det här var theos andra julafton, men förra året var han ju knappt två månader så då fattade han inte så mycket, men det gjorde han däremot iår. Gud så rädd han var för tomten, han började grina så fort han såg honom.. :P

Sen har jag väl aldrig känt mig så populär som idag, telefonen har blippat hela dagen med god jul-hälsningar. Bara trevligt. :)

 

Bilder kommer!

 


GOD JUL!


änglagård

kamma väl in storkovan under uppesittarkvällen idag. 100 spänn rakt ner i fickan ba. höhö.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på änglagård. När jag är 30, så vill jag och vara lika fräsh som helena bergström är i den här filmen.. önska går ju iallafall.

 

Nu är nyår planerat också, det mesta iallafall, och det ser väldigt bra ut!


dude, you look like a lady

Imorgon är det som sagt julafton, och jag längtar inte för fem öre..

Jag har julbakat, slagit in en massa julkappar, köpt julklappar, skickat julkort, fått julkort,lyssnat på julmusik sen i mitten av november, julgranen står nere i vardagsrummet pyntad och fin med en massa julklappar under, morsan har ställt ut tomtar och stjärnor här och där. Men ändå så har jag inte fått någon riktig julkänsla än. Antingen så kommer de väl imorgon, eller så får jag ta hjälp av dramatiska åtgärder..

 

Träffade min goda vän Channing idag när jag tog min dagliga runda inne på hemköp. Han bad mig hälsa så hjärtligt till er alla. :)


22 december 2010

Hade det förbannat trevligt och mysigt hemma hos olle igår med brudarna. Vi drog igenom 3 twilight-filmer, kollade på bonde söker fru och smällde i oss en stadig fika. Kvällen får 5/5 toasts.
hon bara posar och posar.. 
dra dig en titt i din kontaktlista på mobilen..

Om någon vet vem som är ägare till det här numret : 0760913372, så snälla, berätta då för mig vem det är. Börjar bli bra jäkla less på honom nu.

 

Btw, ikväll åker jag och lisa till olle och har twilight-maraton. sweet.

 


Allt som behövs för att överleva vinterhalvåret

.. nästan allt som behövs iallafall. Mina damer & herrar, lyssna och njut. lovelovelovelove

jag undrar om nån hör, jag undrar om nån hör, att explosioner inte stör.

Sammanfattning av min dag:

 

Städa garderoben - Sola - Tv - Nattbandy - Bennys - Nattbandy - Svempa - Hem.


Jag börjar känna mig så gammal, (och jag som bara är 17 år och 6 månader. haha) det som jag förr tyckte var kul, suger numera.. Heh..  Alla 94-96/7or är där jag är. Hur går man till väga när man är för ung för krogen och sånt trams, men tydligen är för gammal för det man brukade göra? Det är inte alltid bra att vara mitt i mellan. :P

 

Idag på nattbandyn så var det en massa snorungar från bla. ö-hus och tierp på plats, sånna som är födda typ 97. Jag undrar vad dom har att göra på ett ställe där gymnasieelever har anordnat nattbandy, hem o sov med er vettja.

De flesta tjejer som befann sig på bandyn var översminkade, med snea och vinda piercingar i ansiktet som dom med största sannolikhet tagit själva.

Största andel killar som var på plats var killar i åldern, låt mig gissa, 14-15 år gammla, med 7 kg för mycket snus under läppen.

Hehe.


what you don't understand, is that I'll catch a grenade for you


20/12-2010

Jag vill ha er som är mitt emellan, ni får mig i fällan, om ni inte har fejkade face,
oavsett place, ni kan vara från söder, bara ögonen glöder så passar lika väl kungshomlmens port eller väster förort.


Allting har förändrats, men ni finns kvar ♥


God gärning

Efter att jag kommit hem ifrån träningen så började jag skotta som en galning ist för att dusha och göra mig redo för klassfekke. Tråkig, jag vet.

Jag borde få en veckans ros.. Jag skottade bort alla små snövallar som plogbilen placerat bakom bilarna som står i carportarna, jag skottatde bort all snö i gångarna mellan soprummen och jag skottade fram fem främlingars bilar, som hade stooora snövallar bakom och runt om sig.  1 h och 45 minuter senare så var jag klar. Satan vilken god gärning jag har gjort idag.


give it to me, aha aha.

YIHAA!

Vi vann 14onde matchen med 3-1. Med andra ord - vi tog oss igenom hela j*vla division 1 som obesegrade.

Efter jul och nyår väntar allsvenskan, vi kommer få åka långt som bara den och vi kommer få mötta tufft motstånd.

 

Efter matchen var pressen och hela helvetet där, fotografer och fans överallt, och alla skulle ha autografer hit och dit, har suttit i presskonferenser hela kvällen och druckit en massa champange!

 

Och nu saningen utan att överdriva då.. det var faktiskt en fotograf och en journalist där, och min pappa har bett om min autograf innan den börjar kosta. Jag har kanske inte suttit i presskonferenser och druckit champange, men jag har ätit kladdkaksmuffins och druckit ett par klunkar mörk julöl.

 


God natt!


NaNaNa[NaNaNaNA]

Klockan 17.00 möter vi södertälje på hemmaplan, sista matchen för det här året!

Jag sitter och lyssnar på my chemical romance och taggar till tusen!


bland det läskigaste jag har varit med om.

Jag ska nu ta och berätta om något som hände igår..

Igår vid 8tiden satt jag och allieballie i köket hema hos mig och fikade. Plötsligt ringer det på dörren, och vi visste att pelle andreas sarah och thyra skulle komma, så vi ropade kom in. Dom öppnade inte utan stod kvar och plingade. Eftersom dom inte öppnade, så antog jag att det var någon annan.

Jag öppnar dörren och ser något som ser ut som en gammal man i kostym, jag blir livrädd och det första jag tänker är att det är en mördare ( HAHA ) jag skriker något i stil med va faaaaan. Samtidigt som jag gör det så tänker jag men shit, det kanske är en vanlig människa, och så blir jag så rädd för honom, hur taskigt som helst. ( HAHA ) Och så börjar han gå in i huset, och då tänker jag men gud han går ju bara in, vad ska vi göra (HAHA).

Då ser jag alexandra som kommer för att se vad som händer. Och när hon ser honom, så skriker hon som en galning, hon tar tag i diskbänken och sparkar och har sig. ( HAHAHA ) sen när han äntligen tar av sig masken (jag hade i stort sätt fortfarande inte fattat att det var en mask) så är det bara mah little brotha.

 

 

Det må ha blivit rörigt.. Men be a man och stör dig inte så jäkligt på det. :)


18 december

Idag har jag varit till gränby och handlat julklappar. Jag hoppas att camilla inte vill ha sin julklapp, för jag vill verkligen ha den och om hon ändå inte vill ha det så kanske hon ger det till mig. haha.

 

Jag har  alldles nyss bakat kladdkaksmuffins, gjort ischoklad och tagit hand om ett berg med disk. Ikväll ska jag ha lördagsmys med camilla och allexäändri.

 

Jag vill inte bli någon tråkig wb hemmafru som är hemma varje helg och bakar och städar och har sig, men jag har ingen lust att vara ute o partaja. Som landet ligger nu, så umgås jag hellre med ett par vänner och har det mysigt. fan vad lame jag är.. Men sen har jag inte riktigt kunnat vart ute o härjat heller, med tanke på att vi har haft match varje helg sen i oktober, och allsvenskan ( yiihaa ) börjar 8 januari så det lär ju inte bli en massa prataj över jul heller. Men äh, :)

 

På måndag ska vi lite klassfekke, just nu är jag inte så sugen på det. Men jag ska söka hjälp för det, satte.. :)


theese words are from my heart and soul

Ni vet när man väntar på något, något som man verkligen har sett fram emot, något man har hoppats på så länge, och så när det händer så känns det inte alls lika bra som man trodde att det skulle göra? Jag hatar när det blir så.

17 December

Jag hade helt fel om träningen, alltså heeeelt fel. Värken släppte, och det gick riktigt bra!

Antar att eran carebox är väääldigt stooor.

 

Sen lär jag säga att jag är lite stolt över mig själv. När vi kommer till skolmånaderna under året, så är skolan det jag prioriterar högst. Och jag har bestämt mig för att gå ut ur gymnasiet med bra betyg och absolut inget ig.  Jag har klarat alla prov och inlämningsuppgifter bra, o jag har inga betyg som är fy skam.

Och att under 3 år av sitt liv, gå på gymnasiet, plugga och anstränga sig för bra betyg, är bättre än att under sitt liv som arbetande kvina/man, ha ett skit jobb man inte ens gillar och ha minimum lön, bara för att man var för lat och inte orkade anstränga sig i ynka tre år av livet.

Sista provet och sista inlämningsuppgiften för det här året gjorde jag klart idag. Och det känns förbannat bra!

( Det blev kanske mest ord efter ord, men det sket man i)

 

Nu ska jag kolla på Bridget jones dagbok, dricka smoothie och äta pepparkakor.. gott sö.


things are easy when you are big in japan

Om cirkus 10 minuter ska jag gå till träningen, snöar det fortfarande ute?

Egentligen, för allas bästa, så borde jag inte träna idag. Jag har, precis som jag haft under hela veckan, ont i huvudet. Det brukar på träningen orsaka en vilja som ligger på noll, och humöret sviktar oftast.

I sånna här lägen önskar jag att jag fortfarande höll på med enmanna sporter, jag menar då sporter där man är den enda personen i sitt lag. Tex skidor..

Men, det känns som att om jag tränar idag så är chanserna att få spela på söndag större än om jag bara ska ligga hemma. Dessutom så kanske värkfan släpper..

P.s. Om vi vinner matchen på söndag så har vi gått igenom serien som obesegrade.


hej.

Camilla bjöd på fina pannkakor idag.

 

hejdå.


*


Dagens

Dagens humör: Har inte varit allt för happy
Dagens borde:
Göra bokrecension, vilket jag även gjort. 
Dagens frisyr:
Till största delen av dagen - en inbakad fläta
Dagens sysselsättning:
Skola, fjanteri, bokrecension, bonde söker fru och en promenad.
Dagens vill ha:
Jullov
Dagens längtan:
Sooommar
Dagens bästa:
Olivias nya tuffa och coola stil
Dagens sämsta:
Huvudvärk

Dagens kläder: Kofta, linne och jeanslegging. vanlig o tråkig med andra ord.

Dagens låt: Breakaway - Alice hagenbrant

Dagens godaste: Tacospaj

Dagens första tanke när du tittade dig i spegeln: Inte var det någon vacker tanke iallafall.

 

Lista tagen helt och hållet ifrån viktoria.


i have to believe when the feeling hits me like a sound of a drum

usch och fyfan..

 

Igår kom kläningen som jag ska ha på nyår! yihaa.

 

När jag kom hem från skolan så var theo och camilla här :)  jag busade och tjoade med theo som en galning. Så där var dagens träning avklarad.

Nu har jag skrivit en mycket djup och poetiskt bokrecension, iallafall börjat på en.

Endast en kvarre kvar till bönderna. Gr8!

 

Egentligen ville jag skriva ett inlägg som får mig att verka smart, men det gick ju åt skogen med den idén.


hej hej sommar

  • Olivia spårar, alltså verkligen spårar! Jag vet inte om jag kommer kunna äta potatismos något mer, och jag som älskar pulvermos.. Men det gör inget, för hon räddar mig kväll genom att ge mig ett par skratt.

 

  • Sanna vet vad man vill höra, hon är så gullig lilla sanniboi :)

 

  • Och Elina, om du läser det här, så undrar jag om du vill jänga ihop dig med mig någon dag här under närmsta framtid?


14 december

För er information, så slapp jag undan magsjukan, den där känslan måste ha varit ett falskt alarm eller något. Dock låg jag bara och väntade på att få springa till toaletten ända fram tills jag somnade.

 

Nu ska jag pilla i mig en migräntablett, äta frukost och sova på soffan.. underbar dag.


13 december

Jag har så fruktansvärt ont i magen, om ni bara visste.. Sen mår ja lite konstigt, skulle inte förvåna mig ett dugg om jag blir magsjuk. Lika bra att sova nu, dagen lär knappast bli bättre.

 

G'natt


13.56

om exakt 14 minuter slutar jag för dagen. Skön   t.  
Anteckna så att ni inte glömmer bort det här nu!

12/12

Vi fortsätter att vinna. 3-0 mot Bromma idag.

 

Jag blev väldigt lycklig när jag insåg att vi har etikprovet på tisdag. Då slipper jag sitta uppe hela natten o plugga.

 

Jag tänker renskriva lite uppgifter nu så att jag kan slå på en rulle och ta kväller utan dåligt samvete. :)


words from my heart.

Jag sitter i nu i soffan och känner mig liksom lite, wihooo. Jag känner mig så nöjd och glad. Jag sitter och tänker på hur tacksam jag är över allt jag har.

 

Att jag är så glad nu är nog pga av dagen, den har varit så bra.

Jag har varit med ballie, det var ett par veckor sen jag var med henne sist.

Hon är så underbar, det spelar ingen roll vad vi gör, jag har alltid så kul med henne. Vi pratade idag om massa saker vi gjorde i sommras, och jag kan inte föstå hur hon lyckas påverka mig på ett så positivt sätt, hon sprider glädje.  I 7an-9an så var hon min allra, allra bästa vän. Sen i ettan på gymnasiet umgicks vi inte så mycket och vi pratade knappt. Men i våras började vi umgås igen, och jag är så glad för det. Hon finns alltid där och jag berättar saker till henne som jag inte berättar för någon annan. Det är inte så att jag inte litar på mina andra vänner, för det gör jag verkligen. Det är bara det att det känns så naturligt att berätta allt som händer för henne. Hon är även den enda kompisen som jag gråtit inför, jag menar då inte pga fysiska skador och liknande, utan  pga att jag varit så förbannat arg och ledsen. Och tro mig, det är stort. Jag visar nästan aldrig känslor. Jag kommer alltid ställa upp för henne och finnas där. Hon förtjänar det så mycket.

 

Sen luciatåget, jag brukar oftast tycka att luciatåg är helt okej, men inte mer. Men idag, jag blev så glad av att se dem. Jag satt och log hela tiden. Och jag är så fruktansvärt stolt över Olivia. Och jag är så glad över att hon är en av mina närmsta vänner. Hon var så duktig och vacker där hon stod med sin krona. Jag blev nästan tårögd när dom tågade in i hallen och jag såg henne. Åh, så duktig hon var!

Jag förstår inte varför, men jag blev så glad och känner mig fridfull. Jag vet att jag nämnde det i förra inlägget också, men jag måste få säga det igen.

 

Sen att jag känner mig så nöjd beror också på att jag har busat med thyra, fikat med daniel andreas och sarah, kramats med theo, träffat camilla och otto, pratat med fadern min tills öronen hans trillade av, pratat en snabbis med elina i telefonen, träffat mah littlebrotha och mamma idag.

 

Just nu känns inget omöjligt. Fler sånna här dagar vill jag ha, kan väl tycka att jag förtjänar det.

 

Mitt liv är min passion.

 

 


lördag

Idag har jag varit till alexandra. Vi bakade lite smått och gott. Nu på eftermiddagen så har vi varit till örbyhus och tittat på lucia.

Olivia var självaste lucian! Hon var så duktigt och fin! jag är så stolt över henne. Allihopa var jätteduktiga, och tjejerna som sjöng solo var skit duktiga, tänk om man hade en bra röst. Skulle inte sitta fel.

När jag gick därifrån så kände jag mig fridfull och väldigt glad. :)

 

Nu ska jag fika med bröderna mina och sarah. Ikväll tänkte jag ta det lungt kolla på SATC, dricka smootihe och äta nå fint. Imorgon har vi match 14.00, hemma mot Bromma. Taggad som 17!


lättprovocerad

Precis som alla fb-statusar säger just nu, så vann Jay idol. Big suprise, att han skulle göra det har jag vetat länge.

 

Träningen gick bra till och från. Jag har varit så jävla lättprovocerad hela dagen ( inte så konstigt med tanke på vilket flyt jag haft), så därför svor jag rätt mycket på träningen. Jag ber om ursäkt för det, coach och alla andra team-mates. Men jag blir så jävla förbannad på mig själv när jag ska vara så jävla dålig, när man vet att man egentligen kan bättre. Det är när jag vet det, att jag kan bättre, som jag blir väldigt frustrerad. Och då vill jag egentligen skära sönder volleybollarna eller något annat brutalt, men ist svär jag som en, ja jag vet inte vad. Sorry för det!

 

 

Ursäkta för alla svordomarna i det här inlägget. Eller egentligen ber jag inte om ursäkt, här får jag skriva vad jag vill. Jag ville bara verka vara iallafall lite trevlig. Vilket jag inte är, inte idag.

 


dagen går som en våg

Den här dagen har pendlat från bra till dåligt, dåligt till bra osv. ända sen jag gick upp kvart i sju imorse.

 

Specialidrotten gick skit, och när jag skulle försöka låsa cykeln vid skolan så har låset frusit så jag får stå i typ 5 minuter och försöka tina det. Det första dåliga på dagen vad nu avklarat.

 

Fick reda på att jag bara skulle ha lektionen med bengan och sen skulle jag få sluta för dagen. Dvs, halv 12. Dagens första bra sak var avklarad.

 

Jag kunde inte hitta nycklarna när jag skulle låsa upp cykeln, så jag får gå till mammas jobb med min väska som vägde minst 10 kg, jag lovar.

Väl framme så slår jag huvudet i trappen på hennes jobb.

Sen ska vi gå till bempas o köpa lunch, påväg dit så trampar jag snett på en isbit och ramlar nästan omkull, och direkt efter det så säger mi madre att jag måste börja med avslappningsgrejset igen, och då blir man ju ännu mer irriterad. Jag hatar den där värdelösa skiten, bara löjlig.. 2:a, 3:dje och 4:e dåliga saken var då gjord.

När jag kommer hem så har daniel hittat mina nycklar ute, en jävligt bra sak hade då inträffat.

Vad väntar här näst, att man rammlar ner för trappen och bryter nacken o hela skiten? lika bra kanske.

 

Nu tänkte jag överaska moder med att städa hela placet.

 

 


torsdag 9 december

För er information så kan jag säga att jag hostade upp en hel del slem nyss. Fräscht huh? lite min stil att var ofräsch och äcklig.

 

Åkte till mehedeby och var med evelina efter skolan, vi pluggade som ett par idiotas. iallafall jag. hoho..

Snart är det specialidrott så lika bra att sova.

God natt mitt herskap


19.15

Klickade nyss hem en nyårsklänning.. det börjar ju dra ihop sa!

45 minuter kvar till bönderna mina också. fint.

7 månader kvar till 18 barre..

Jag ser inte fram emot att faila big times imorgon på matte nationella..

 

Idag var vi till UAS och kollade på en ryggradsoperation. Jag och jossan orkade inte kolla klart, så vi strosade runt på stan och fikade lite.. :)

 

Och juste, rubriken.. i love it.


7/12

Om jag har mycket som ska bli klar nu? nej nej, inte alls. Tre, två en inlämningsuppgift som ska in den här veckan, 1 matte nationella prov, en bok som ska läsas ut och det ska skrivas en bokrecension om den också, sen så har vi tydligen fått läxa av bengan. Vilket är hans egna fel, inte vårt fel att han glömmer bort att han ska ha lektion.

ehe..

 

Imorgon ska vi åka in med 7.35 tåget till uppsala och titta på en operation, det ska la bli spännande. :)

 

Satan så värt det är för er att läsa den här dyngan..


suspicious minds

Jag vill gorma, skrika och vara allmänt jävlig. jag skulle passa som rebell. Men nejnej, istället är man som man är, tur i oturen. Och bara för att jag är som jag är så slår jag på nottinghill istället för att göra allt det där. Tur i oturen det med, Kanske.

 


Erika, jag och mig själv

Jag ska bli bra. Fan så bra jag ska bli. Riktigt jävla bra. Wait and see.

Sånt man gör när man har tid över.

Snodd av sanniboi.

 

2010 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning av mitt 2010!

 


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: OM jag gjorde, SOM jag gjorde. haha..

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Jag har samma nyårslöfte som jag skaffad för nästan 3 år sedan.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?:
Sarah och min brorsa fick barn, och dom är mina vänner, så svar ja.  

4. Dog någon som stod dig nära?: Nej, och tack gud för det!

5. Vilka länder besökte du?: Jag har varit till åland och spelat match, räknas det? haha..

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: Även fast jag inte kan komma på något nu, så gör jag nog det. 

7. Vilken månad från år 2010 kommer du alltid att minnas?: Hela sommaren. speciellt maj, då jag blev faster åt världens finaste tjej. 

8. Vad var din största framgång 2010?: Min största framgång är nog att jag har fått bättre självförtroende och bättre självkänsla.

9. Största misstaget?: Att jag varit för feg kanske..  

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jag har haft ett fuckat knä sen i april, fast nu känner jag knappt av det. 

11. Bästa köpet?:
no idea. 

12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder o annan onödig skit.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Yes boss!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Dansbandssånger, haha..  

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gladare, helt klart. 

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Oj, svårt.. Men typ att jag vågat mer kanske.. 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?:
kan inte komma på något @ the moment.  

18. Hur tillbringar du julen?: Först hos pappa, och på kvällen hos mamma med anki och robert.

19. Blev du kär i år?:

20. Favoritprogram på TV?:
Bonde söker fru, vampire diaries

21. Bästa boken du läste i år?:
passar på den här frågan

22. Största musikaliska upptäckten?: Jag själv. 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: presentkort 

25. Något du önskade dig men inte fick?: jag önskade mig bara presentkort  

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: Jag gick i skolan, sen åkte jag till tobo och grillade och fikade med la familia. 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Jarå

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?:
öh, vanlig..

29. Vad fick dig att må bra?: Mina vänner, speciellt ellen och ballie, ballie made my summer,  och volleybollen.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Brolle 

31. Vem saknade du?: Min morfar, aka världens bästa människa. 

32. De bästa nya människorna du träffade?: Ingen nämd ingen klämd. Men alla har varit bra på sitt sätt. :)

lörre, 6 långa dagar från nu.

på lörre ska jag julbaka med ballie.  mycket bra, för jag vill få julkänslor o hela kittet! Långt till lördag och jag kan knppt vänta. illa..

 

Fina ballie.


andra advent

Dom enligt mig, 5 bästa med kate voegel, värda att lyssna på.

 

1. Devil in me

2. You can't break a broken heart

3. Kindly unspoken

4. Angel

5. Playing with my heart


söndag ♥

Endel vettni, man finner inga ord. Hur alla ska hålla på.

 

Sånna här söndagar är man inte direkt bortskämda med, söndagar är underskattade.

Idag sov  jag till 11(!!) kan inte minnas sist jag sov till elva på en helg.

Jag åt frukost i lugn och ro - hur guld värt som helst!

Idag har jag också kollat på innebandy med camilla och en annan madame, sen fikade vi på konsum. Flott sö!

 

Efter det mina damer och herrar, slängde jag en skvätt färg i håret och tog bort den råttiga utväxten.

 

Ikväll ska jag plugga och kolla på någon av filmerna jag fick av olivia igår, jag fick tre filmer av henne. Hon är bara för gulliga lilla livan.

 

Förövrigt så är jag nöjd med tillvaron.


Sweet sugar, candy man.

Jag är helt jäla slut.. Sen har jag fått ont i halsen..IGEN, började nog kanske träna för tidigt ändå.

Just nu ligger jag i o kollar på jönsson ligan med daniel. Att man aldrig kan växa upp. ;)

 

Volley var helt okej, och ikväll så åker jag till örban och umgås med olivia :) Skapligt skön lördag.

Det här är våran enda matchlediga helg under höst säsongen, vilket är skönt.

Ska bli skönt att få ha en gammal hederlig söndag imorgon, sova länge, gå i traskläder hela dagen, kolla på film och plugga. Sen lär jag nog färga utväxten också. Det ser för tääskigt ut.

 

Btw, vad gör alla på nyår?Helt random bild bara..


Royals on stage

Jag måste berätta om i torsdags. Jag åkte nämligen till Globen i torsdags och tittade på rolays on stage. Det var några artister som skulle uppträda och så var babben larsson konfrencier. Babben var så jäkla rolig, och showen var hur bra som helst! Alltså verkligen hur bra som helst.

Det som gjorde mig mest glad var att Brolle Jr och Caroline Af Ugglas var med.

Dom som satt bakom oss sa att caroline var sträv och han jämförde henne med en get. Själv så älskar jag henne, hur skön som helst ju. Och brolle.. vilken man! Fett snygg.

 

Och jag då, hade ju såklart ingen kamera med mig, ibland är man ju bra hjärndöd.

 

Peace.


01.16

Efter att ha gått i skolan, varit med sanniboi och theo, handlat, lagat tacos och ätit med svesson, häggan och sanna, varit till ralle, spelat twister, varit till jenny, ätit på bempas med fillan & co och lämnat en burk kolor till caroline, så är jag äntligen hemma.

Klockan är nu tjugo minuter över ett, kvart i åtta imorgon ringer klockan, för jag ska spela korpen volley. höhö.. Känns väl som att slockna för dagen är det enda rätta.

 

JUSTE! big news - sanna har sökt till Big Brother, sicken brud!


RSS 2.0