FREDAG

Ätit frukost på Konsum, diskat och färgat håret är ungefär vad jag åstadkommit idag. Just nu ligger jag på gräsmattan och solar lite innan jag går in på ytterligare ett helgpass. Mitt sista för denna sommar faktiskt :) pz


DAY OFF

Bra ledig dag det här. Har vart till Gävle och shoppat med mamma, Emma, Lena , Emilia och lilla bebisen. Handla bra mycket för ynka 600 riksdaler. Nu sitter jag uppe hos vivvi och sedan vill jag bada. Men får väl se hur det blir med den saken. Pz.


ÖN

Sitter på Folktandvården i skutskär och väntar på en liten Donna som ska dra ut nå stycke tand. Är väl inte så jävla kul att sitta i ett väntrum klockan halv nio på morgonen, men man ställer väl upp :) Igår vart det Ön ändå. Jag, Sara, Mia, Emma och Jenny åkte dit. Hade väl bra kul, som vanligt. Har jämt kul på sådant där, men det är väl för att det blir va man gör det till.


FUCKING OUT MAN

Ikväll ska jag jobba på att bli av med en rädsla jag har.. Jag ska ikväll titta på skräckfilm. Usch i helvete. Att man utsätter sig för sådant fjanterier. Nåväl, nu skall jag tvätta min lortig kroppjävel med ett bad, och sedan åka till lilla vivan :) pz.


NOSTALGIDANS

Igår efter att jag jobbat 07-20, åkte jag till Emma och vart bjuden på grillat. Sedan satt vi hemma hos henne medan alla dem som var där,förutom jag och Elin, förtärde alkohol. Igår var det nostalgidans på Verstuberget och jag var chaufför ät Emma och tre norrlänningar då. Även fast jag var trött, nykter och hade vetskapen om att jag skulle upp och jobba 08-21 idag å, så hade jag nog lika kul som jag skulle haft om jag varit utvilad och askalas. På danser spelar det egentligen ingen roll om man är full eller ej, gör ändå allt som alla andra som är fulla gör. Usch sov cirkus 2.5 timme inatt. Svettigt och trångt. Därför, ska jag nu söva ner mig utav bara helvete, klockan står på 05.30 imorgon. Jobba jobba cash cash :)


WHAT GOES AROUND COMES AROUND

I know i get what i give. Funny vibes, what goes around comes around. But yeah, i just wanna live with someone by my side, some kind of close bond. Another spit in your face, Every time you need Me, I am busy with My own.


HEI HEI


SUN

Åhå, solen vart har du varit hela sommaren? Har ätit frulle i solen, solat, druckit kaffe med moderskapet i solen och nu sitter jag ännu en gång, i solen och njuter! Tacka fan för att den dök upp nu, regnet håller på att göra halva befolkningen deprimerad. Idag när jag vaknade så berättade Mamma att dom sagt på tv att bärplockarna i mehedeby hade blivit utvisade, de är ju 400 bärplockare från Bulgarien där, och efter att dom hade bestämt det så hade folk åkt förbi dem och kastat stenar på dem. Alltså vad i hela helvetet är det för fel på folk??? Jag blir så jävla förbannad att jag inte vet vad jag ska göra eller säga. Fattar inte folk att det är någon härifrån som har lurat hit dom, att det är någon som har ansvaret för dom? Förstår folk inte hur illa de blir behandlade, vilken pisslön de får för besväret, och att dem förmodligen har transporterats hit på en shitty sätt? Ja för inte fan kan ni väl tro att de fått åka förstaklass hit för att sedan plocka bär till en lön som inte göder en familj? Nej fyfan så arg. Det är dem de är synd om och inte om oss som har dem går i våra skogar. Dem gör bara jobbet vi själva är för lata för att göra. Jävla svennar, ibland skäms man bra nog! Usch!


ALLT ÄR FÖRLÅTET NU, MEN INGET ÄR GLÖMT


DE BARA É SÅ

Ön igår. En hemskt lyckad spontanare ändå. Idag har jag solat och snackat skit med Emma uppe vid bergstäckten. På hemvägen så öppnade himmelen sig och vi vart dränkta i spöregn och hagel. Aldrig vart med om något liknande. Och när vi nästan var hemma så slog blixten ner i en lycktstolpe som var precis framför oss.. Usch. Har även spelat bilbingo med morsan. Bra onsdag. Joppa imörn igen. Huvvaligen.


VISCHAN


VAD VORE MAN VÄL UTAN DEM

Världens bästa människor.


GOOD MEMORIES

Bra jobb. Bra kollegor. Bra vänner. Bra familj. Bra självförtroende. Bra minnen. Bra. Det känns bra, äntligen :)


VART ÄR DE VILDA OCH VACKRA ÄNGLARNA?


BLAME IT ON THE BOGGIE

Körde till ön igår, kom hem halv fem. Skyll sa själv kan man tycka. Jobbar idag och vill dö en aning. Bara 5 timmar kvar innan jag får åka hem och söva ner ma. Så ser situationen ut just nu. Pz!


MYSMÅNDAG MED MUERTEN OCH CAMJOH


LEVER, ANDAS OCH ÄLSKAR

Hej friends. Mycket händer och sker nu för tin'. Både väldigt bra saker och väldigt dåliga och energikrävande saker. Jobbar mest hela jävla tiden och väntar varje dag på att få en kallelse från akademiska att jag har fått en tid för att operera ut ekg-implantatet. Annars förutom det så lever, andas och älskar jag så mycket jag bara kan. Pz!


RSS 2.0